By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!na povu se lepo vidi kako je recoil smanjenNe razumijem zašto ljudi žele POV za ovako nešto
kako vas napunio lik ahahahaNe razumijem zašto ljudi žele POV za ovako nešto
pogresna puska crabine sam igrona povu se lepo vidi kako je recoil smanjen
stavite moj video na 0.25 i pogledaj recoil pa pogledaj kod njega vidite razliku
a ti igr special carabinepogresna puska crabine sam igro
da da nema 4.1 eazyRaymonde ajde zatvaraj žalbu vidiš da nema nista
dobro je druze ako oce on da zatvori zatvorit ceRAYMONDE ZATVARAJ
to kazem adminu on kaze nema nista Grand Theft Auto V 2023.09.25 - 19.10.30.16 pogledaj kod mene bez reduxahitbox, no recoil za ar
Imam sacuvan snimak da posaljem minolini ili nekom ako odbijuto kazem adminu on kaze nema nista Grand Theft Auto V 2023.09.25 - 19.10.30.16 pogledaj kod mene bez reduxa
gleda relja pov brate pa cemo videt sta ce uraditImam sacuvan snimak da posaljem minolini ili nekom ako odbiju
na tvom pov se lepo vidi da si na hit i da gadjas komarce i da te decko hitao dobio si pov i ti izmisljas neke gluposti idi umi se i nemoj biti nervozan nego reci tvom drugaru iz familije kad njega ubiju da ne moze da se vraca opet nazad na informal da bi isti osvojio jer ste NPCMolit cu ovaj igrac da se detaljno proveri posto mislim da ima neku tesku hit boxsicnu
vidim da smo npcievi.. jel ti krivo sto tvoj drug ce ban dobitna tvom pov se lepo vidi da si na hit i da gadjas komarce i da te decko hitao dobio si pov i ti izmisljas neke gluposti idi umi se i nemoj biti nervozan nego reci tvom drugaru iz familije kad njega ubiju da ne moze da se vraca opet nazad na informal da bi isti osvojio jer ste NPC