predomisljao sam se dali da stavim ili ne ali iskreno me zanima odakle i kako,da zanm ko me je ubio trazio bi preko disc a posto ne znam voelo bih videti,ako bude off topic kom kaznite
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate kolko vi zelite da nabijete ban machoru to je cudo mozes se javiti lepo da discord ko svaki normalan covek i da vidis lepo pov a ne sve preko foruma ccccpredomisljao sam se dali da stavim ili ne ali iskreno me zanima odakle i kako,da zanm ko me je ubio trazio bi preko disc a posto ne znam voelo bih videti,ako bude off topic kom kaznite
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
- Potrebno je da ID 25686 dostavi POV od situacije.
- Rok za dostavu POV-a je B
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
- Rok za dostavu POV-a je 12
kaze lik koji place zbpg piceMa usro sii ga batooo![]()
ma kakvi,citaj prvo sta sam napisao da sam znao ko me je ubio trazio bi preko disc,ne mesaj se i tjtbrate kolko vi zelite da nabijete ban machoru to je cudo mozes se javiti lepo da discord ko svaki normalan covek i da vidis lepo pov a ne sve preko foruma cccc
gg i tjt,a bokte ovi klinci se napalili jebo sebe pogotovo ovaj cone angel
Stoo smo ljutiii ejjj pa necemo takooogg i tjt,a bokte ovi klinci se napalili jebo sebe pogotovo ovaj cone angel
ma kakvi,pricam samo istinuuuuuStoo smo ljutiii ejjj pa necemo takooo
Kakav POV vidi se double tapNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
- Rok za dostavu POV-a je 12h.
Jbg vidis i sam…Kakav POV vidi se double tap
Nemojj da se ljutiiss breema kakvi,pricam samo istinuuuuu![]()