Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader aplikacija Marabunta Grande I Leo Darkin

Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
Vaše ime IRL Mateja
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT + 2
4. Prosjek online po danu 2h nekad 3h
5. Vaš Discord Leo Darkin 32202
6. Vaše ingame ime Leo Darkin
7. Vaš ID 32202

Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1) Zelim da se pokazem kao dobar lider org i dao bi sve od sebe da vodim red da ljude koje ubacim u org ne krse pravila.
Ubaciovao bih ljudi sa iskustvom koji znaju pravila. Imao sam priliku da budem jednom co leader i znam kako je voditi bandu.

2) Ja kao leader org potrudio bio se da ljudi budi aktivni da idu na talacke tajne i itd . Bio sam u svim kriminalnim organizacija ali Marabunta mi se svidja :zbog HQ ,boje ...
Takodje imam dosta planova za organizaciju koji bi masovno pomogli organizaciji.
3) Od akcija kao sto su pljacke prodavnice i talacke koje su da kazem obavezne za aktivnost pravio bih i akcije unutar same organizacije kao sto su box mec, trke, vodjenje (na odredjenim eventima ili akcijama) da pojedinci imaju priliku da se istaknu, pokazu sta znaju i budu nagradjeni za to sto je retko bio slucaj do sada.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande . Kod mene bi MG bio strogo kaznjen .Ja kao Leader Marabunte Ispitivao bi sva moguca pravila. Vredjanje drugih igraca u org ce bi kaznjen . Rankovi bi se zasluzivali .
Potrudio bih se da da poboljsam rp sto vise mogu. Zahtevao bih da svako hoce da udje u Marabuntu imam najmanje 7godina u gradu.

Rankovi:
1. Suspended
2.Newbie
3.Warrior
4.Graffiter
5.Graffit Team Leader
6.Getto Rat
7.Getto Commander
8.Capo
9.Turfer
10.Nightcrawler
11. O.G