Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6467
Players nickname
Lazar Abduladarahadid
Suspect ID
17306
Date of violation
Sep 26, 2023
Time of violation
20:30
Proofs
https://youtu.be/Ek0G4jEEi0Y

Lazar Abdulamadad

Player
Player
Kao sto se vidi u POV-u ja odbijam naradjenja viseg cina i on me spustava na prvi rank,kada sam se zalio lideru i otisao isti lik me stavlja na bl i time je uradio RP2WIN kako
bi izbegao da bude uvucen u bilo kakav konflikt pod mogucnosti da bude kaznjen od strane lidera.Imam 2 POV-a,gde me spusta na prvi rank i gde me stavlja na bl.Ostalo ostavljam Vama da utvrdite da li je ovo tacno.

POV 1:
POV 2:

Miracle

Player
Player
Kao sto se vidi u POV-u ja odbijam naradjenja viseg cina i on me spustava na prvi rank,kada sam se zalio lideru i otisao isti lik me stavlja na bl i time je uradio RP2WIN kako
bi izbegao da bude uvucen u bilo kakav konflikt pod mogucnosti da bude kaznjen od strane lidera.Imam 2 POV-a,gde me spusta na prvi rank i gde me stavlja na bl.Ostalo ostavljam Vama da utvrdite da li je ovo tacno.

POV 1:
POV 2:
Koji si ti debil lik ima svo pravo da ti to napravi sta bi ti tako smo sefu u pravom zivotu govorio prava si budalica

Mika Rysh

Player
Player
Nakon pregleda dokaza sam odlucio odbiti žalbu.
Id 17306 nije prekrsio niti jedno pravilo.

LOCK!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom