SALJI NE KAJIpocecu da saljem za kanadu redom
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!SALJI NE KAJIpocecu da saljem za kanadu redom
tako je bre Gagi sta ima tu da se ceni,on znas kao sad posten on oce sad da ispadne dobra dusa al nece moc ove noci GAGI tak je breTi ces nekom govoriti dal je glupo sta radi mamu ti jebem onu kurvu prijavio si svakog moguceg na forum siso mala jedna cinkarosu prljavi
Cuti cinkarosuOvo je bilo toliko nepotrebno...
Čuj ovu cinkaru raspalu, cuti tu picko mala da te ne bi karali svi sad u taj tvoj šupčic maleni, ti si nasao da se javljaš, balavko mali balavi...Nisam dobar sa njima iz venoma, al ovo je pre glupo sto radis
nemoj se blamirat sa tom montazom molim tene on se ponado ev ide gunshop na aukciju sace biti moj,i da sisa kurac drugima
s kime si ti to dobar na serveru, objasni mi to?!Nisam dobar sa njima iz venoma, al ovo je pre glupo sto radis
Sa onim npciem sto menja pols kime si ti to dobar na serveru, objasni mi to?!
debosu mali, odakle ti da sam perma banovan, debosu mali balavi...Tolko ljut sto si perma banovan na oba akaunta pa nemas sto radit u zivotu?
HahahTolko ljut sto si perma banovan na oba akaunta pa nemas sto radit u zivotu?