Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5034
Players nickname
Tim_Bradford
Suspect ID
14096
Date of violation
Feb 10, 2022
Time of violation
00:51
Proofs
https://youtu.be/AO2LiQd3Yi0

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zahtevam POV od ID (14096)
Ima 24h da ga dostavi.

Kivi70

Player
Player
Od proslog update-a RAGE-a medal TV ne radi skoro nikome kao ni vecina ostalih programa za snimanje. Optuzeni ID (14096) nema POV zbog navedenog razloga. Ja (10814) sam bio tu takodje i iz moje perspektive se vidi ubijeni ID (5034). Primio je od mene prvo headshot iz reva (-64) i otisao je iza coska i kad sam izasao vidi se kako ga pogadja jos jedan metak iz reva. Koliko mogu da primetim animacija za hilovanje se kod mene ne vidi i ID(5034) je zastao kao da je imao kratak problem sa internetom.

Pored toga imam jos par stvari da navedem:
1. POV kraci od 1min
2. No night mod
3. POV uopste nije detaljno pregledan, vidi se kako prolece gomila metkova pored lika dok bezi sa 5hpa

Link:

PapaBlack

Player
Player
Nazalost od proslog update-a Rage Multiplayera, Nvidia, a ni Medal mi ne cuvaju snimke, a oni koji se sacuvaju se ne mogu otvoriti i broken su! Takodje zelim da dodam da sam u medjuvremenu popio sok za napad 20%,a (5034) kao sto se vidi na njegovom snimku se nije nahilovao do kraja sto znaci da je headshot u tom trenutku neminovan. Takodje zelim da napomenem da je (5034) i jedini covek kojeg sam ubio na tom eventu! Srdacno Papa Black!

Moje zalbe su:
Igrac(5034) koristi no night mode!

Nani_Armone

Player
Player
Ja isto koristim Nvidia i automatski sam
dobio Ragemp folder u koji mi od updatea sacuva POV.Proveri jos jednom u Videos pa vidi da li imas taj folder.

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Od proslog update-a RAGE-a medal TV ne radi skoro nikome kao ni vecina ostalih programa za snimanje. Optuzeni ID (14096) nema POV zbog navedenog razloga. Ja (10814) sam bio tu takodje i iz moje perspektive se vidi ubijeni ID (5034). Primio je od mene prvo headshot iz reva (-64) i otisao je iza coska i kad sam izasao vidi se kako ga pogadja jos jedan metak iz reva. Koliko mogu da primetim animacija za hilovanje se kod mene ne vidi i ID(5034) je zastao kao da je imao kratak problem sa internetom.

Pored toga imam jos par stvari da navedem:
1. POV kraci od 1min
2. No night mod
3. POV uopste nije detaljno pregledan, vidi se kako prolece gomila metkova pored lika dok bezi sa 5hpa

Link:
ja neke stvari sada da ti kazem
1. OFF TOPIC
2. NOnight je dozvoljen procitaj malo pravila
3. Tvoj medal nije dozvoljen zato sto snima samo igru ne snima ceo screen vec samo igricu sto je zabranjeno .
4. Ocigledno cim ti pises umesto druga drug nema pov ?!

5. Zahtevam da se kaznis za off topic

PapaBlack

Player
Player
Danijele znam na sta mislis proverio sam sve uopste mi nije htelo snimati juce, evo danas nakon upadtea oko 15h na rage mupltiplayeru mi Nvidia ponovo radi!

Stefus Black

Player
Player
ja neke stvari sada da ti kazem
1. OFF TOPIC
2. NOnight je dozvoljen procitaj malo pravila
3. Tvoj medal nije dozvoljen zato sto snima samo igru ne snima ceo screen vec samo igricu sto je zabranjeno .
4. Ocigledno cim ti pises umesto druga drug nema pov ?!

5. Zahtevam da se kaznis za off topic
1. Nije offtopic vec je pravilo kad se postavlja POV (I meni su odbijali POV za 2-3 sec, nzm kako Mike nije to u startu zamerio, bas cudno)
2. Ne znam kojom logikom je to dozvoljeno, kad su ljudi svuda vec fasovali ban zbog toga. Koristis eksterni program da ti da prednost nad drugim igracima. Pogledaj svoj i njegov POV pa ces videti koja je razlika kad je nama svima noc a tebi dan. Ovo treba da se svrstava u cheat.
3. Medal snima sve nonstop, program na koji mislis je OBS. Edukuj se malo

Tim_

Player
Saljem pov od minut cim se uploada <3

"nonight cheat" :)

Stefus Black

Player
Player
Plus , najvaznija stvar, na tvom POVu si vec dobio metak od Pape i nije te one shot :/ Peglira mi se od citera, da ima cheat dobio bi report od nas samih a ne da cekamo da ga neko report. Kao sto vidis, niko od nasih ni ne koristi speedbost niti bilo sta drugo, jer nam je ispod casti

Last edited:

Tim_

Player
admin je zahtevao pov ceka se pov i tjt

PapaBlack

Player
Player
dzabe kada nemam pov, msm jbg moja greska(mada je i rage-ova nisam ja kriv sto snimanje ne radi), ali mislim da ovde stvarno nema nista sumnjivo, nisi se heal-ovao na max hp tako da ne vidim zasto ne bi umro iz jednog metka plus sam popio sok za napad 20%...

Tim_

Player
dzabe kada nemam pov, msm jbg moja greska(mada je i rage-ova nisam ja kriv sto snimanje ne radi), ali mislim da ovde stvarno nema nista sumnjivo, nisi se heal-ovao na max hp tako da ne vidim zasto ne bi umro iz jednog metka plus sam popio sok za napad 20%...
po tome da nemas pov da li se na mom povu vidi da si popio sok? odgovor ne...

PapaBlack

Player
Player
tako je istina ne kazem da nisi upravu, samo kazem da imam cit ubio bi verovatno vise ljudi, a posto sam bogalj vise puta svoje ubijem nego vas protivnike ovo je samo bio user nista vise

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID (14096) dobit će kaznu za (Pravilo Dogadjaja 1.7)
  • (Svi sudionici svih događaja pod crvenom kuglom moraju snimiti POV i držati ga u roku od 48 sati)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom