By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja neke stvari sada da ti kazemOd proslog update-a RAGE-a medal TV ne radi skoro nikome kao ni vecina ostalih programa za snimanje. Optuzeni ID (14096) nema POV zbog navedenog razloga. Ja (10814) sam bio tu takodje i iz moje perspektive se vidi ubijeni ID (5034). Primio je od mene prvo headshot iz reva (-64) i otisao je iza coska i kad sam izasao vidi se kako ga pogadja jos jedan metak iz reva. Koliko mogu da primetim animacija za hilovanje se kod mene ne vidi i ID(5034) je zastao kao da je imao kratak problem sa internetom.
Pored toga imam jos par stvari da navedem:
1. POV kraci od 1min
2. No night mod
3. POV uopste nije detaljno pregledan, vidi se kako prolece gomila metkova pored lika dok bezi sa 5hpa
Link:
1. Nije offtopic vec je pravilo kad se postavlja POV (I meni su odbijali POV za 2-3 sec, nzm kako Mike nije to u startu zamerio, bas cudno)ja neke stvari sada da ti kazem
1. OFF TOPIC
2. NOnight je dozvoljen procitaj malo pravila
3. Tvoj medal nije dozvoljen zato sto snima samo igru ne snima ceo screen vec samo igricu sto je zabranjeno .
4. Ocigledno cim ti pises umesto druga drug nema pov ?!
5. Zahtevam da se kaznis za off topic
po tome da nemas pov da li se na mom povu vidi da si popio sok? odgovor ne...dzabe kada nemam pov, msm jbg moja greska(mada je i rage-ova nisam ja kriv sto snimanje ne radi), ali mislim da ovde stvarno nema nista sumnjivo, nisi se heal-ovao na max hp tako da ne vidim zasto ne bi umro iz jednog metka plus sam popio sok za napad 20%...