Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Leader-a National Guard | Stefo Zzero

Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefo Zero

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Stefan

1. Vaše godine: 18

1. Vremenska zona: GMT+1

1. Prosjek online po danu: 7-15h

1. Vaš Discord: Stefo Zero

1. Vaše ingame ime: Stefo Zzero

1. Vaš ID: 11303
Dodatne informacije
  1. Lider za: National Guard

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)-
  • - Imam veliko radno iskustvo!
    Od kada sam dosao na server, pre 4 godine, prva organizacija u kojoj sam radio je bila NG *National Guard* i od tada sam dobio veliki interes i volju da vodim istu organizaciju, u dosta slucajeva sam bio Z.Generala i upucen sam maksimalno u sva pravila organizacije kao i sva osala pravila.
  • - Maksimalno bi povecao RP u organizaciji!
Smatram sebe kao organizovanu, posvecenu i odgovornu osobu koja je psihicki spremna da podnese sav stres koji organizacija moze da napravi, spreman sam da podnesem svu odgovornost kao Lider ove organizacije i da napravim maksimum od nje!
  • - Mislim da sam sposoban da vodim jednu drzavnu organizaciju, bio sam u mnogim organizacijama kao sto su LSPD, SAHP,

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Stefo Zero

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Stefan

1. Vaše godine: 18

1. Vremenska zona: GMT+1

1. Prosjek online po danu: 7-15h

1. Vaš Discord: Stefo Zero

1. Vaše ingame ime: Stefo Zzero

1. Vaš ID: 11303
Dodatne informacije
  1. Lider za: National Guard

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)-
  • - Imam veliko radno iskustvo!
    Od kada sam dosao na server, pre 4 godine, prva organizacija u kojoj sam radio je bila NG *National Guard* i od tada sam dobio veliki interes i volju da vodim istu organizaciju, u dosta slucajeva sam bio Z.Generala i upucen sam maksimalno u sva pravila organizacije kao i sva osala pravila.
  • - Maksimalno bi povecao RP u organizaciji!
Smatram sebe kao organizovanu, posvecenu i odgovornu osobu koja je psihicki spremna da podnese sav stres koji organizacija moze da napravi, spreman sam da podnesem svu odgovornost kao Lider ove organizacije i da napravim maksimum od nje!
  • - Mislim da sam sposoban da vodim jednu drzavnu organizaciju, bio sam u mnogim organizacijama kao sto su LSPD, SAHP, FBI... ali mislim da je National Guard jedina organizacija za koju sam spreman dati sve od sebe..

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Lica koja bi se zelela uclaniti u organizaciji bi bila strogo pregledana i istrazena kako bi se mogli prikljuciti organizaciji potrebno je maksimalno znanje i ozbiljnost kao i profestionalnost
- Vojnici bi bili strogo kaznjavani za nepostovanje pravila, ne profesionalnost na duznosti,...
- Saradnja sa ostalim drzavnim organizacijama je obavezna!
- Vojnici bi bili primorani da popunjavaju duznost kako bi napredovali, u suprotnom sledi kazna.\
- Vojnici bi morali biti aktivni na duznosti minimalno 2h i strogo postovati pravila i naredjenja kolege.
- Ukoliko bi bio odsutan postarao bih se da zamenici daju sve od sebe kako bi organizacija nastavila da funkcionise kao i pre.
- Bonusi bi bili dodeljeni na kraju svake sedmice po zasluzi i aktivnosti
- Odrazavali bih dogadjaje sa novcanom nagradom kao sto su takmicenja u pucanju, trke automobilima...
  • Cinovi National Guarda:

30.General
29.Zamenik Generala
28.General Pukovnik
27.General Major
26.Komandant Kobri
25. Brigadni General
24.Komandant Kobre
23.Komadant VP
22.apetan I Klase
21.Zamenik vodje Kobre
20.Kapetan
19.Zamenik vodje VP
18.Kobra Komadant
17.Kobra SSJ
15. VP Komandant
14. Kobra Senior
13.VP Senior
12. Kobra Junior
11. VP Junior
10.Vojnik Regrut
9.Vodnik I klase
8.Vodnik
7.Desetar
6.Vojnik Senior
5.Stariji Vojnik
4.Vojnik I klase
3.Mladji Vojnik
2.Razvodnik
1.Suspend

Stefo Zero

Player
Player
ZAO MI JE ZBOG OVOGA, DESIO SE MALI PROBLEM PA SE POSTAVILA PRIJAVA DOK JE JOS NISAM ZAVRSIO, NADAM SE DA NIJE VELIKI PROBLEM, HVALA NA CITANJU PRIJAVE!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom