Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dervo Lepic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Dervis
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: Dervo#9488
6. Vaše ingame ime: Nedjo Lepic
7. Vaš ID: 19596

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Lider NG-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzet takvu ulogu na serveru
-Kao lider zalagao bih se za postivanje, pravednost i ozbiljnost u organizaciji izmedju kolega,jer bez istih se ne moze odrzavati red ni u jednoj organizaciji.
-Kada bih ja bio lider ove organizacije,povecao bih razinu roleplaya,dakle samim time ce se birati ljudi koji su odgovorni za ovaj posao….

• Velika zelja za oblikovanjem RP-a na projektu. Zelim da ucinim NG jednom vrlo dinamicnom oranizacijom uz specifican RP koji je najvise vezan za ovu organizaciju a to je strogoca i disciplina. Takodje zelim da pruzim ljudima i ono sto je veliki deo njihove odluke prilikom odabira organizacija a to je novac. Iskoristicu par primera te navesti kako ja planiram da poboljsam dozivljaj svakoga da radi za NG:
    • Uvodjenje vojnog roka! Ovo je nesto sto je vec postojalo i cega sam i ja sam bio clan u sprovodjenju, smatram da je donelo veliku svezinu organizaciji kao i ljudstvo sto je olaksalo svakodnevno funkcionisanje organizacije i podrsku ostalim drzavnim organizacijama.
    • Uvedjenje bonusa za sluzbu na kapiji! Planiram da svakom coveku ko provede odredjeno vreme na kapiji to i platim dodatno uz vec postojecu platu. Ovo ce se sve uredno beleziti sistemom Patrol Logova.
    • Organizovanje velikog broja Global Evenata. Primetio sam da u poslednje vreme je veliki manjak organizaovanja evenata da ljudi uzivaju u njima a pritom i zarade. Planiram da uz adekvatne brojke ljudstva organizujem Globalne dogadjaje skoro svakog dana na teritoriji NG baze, ukoliko ne raspolazem sa dovoljim ljudstvom za obezbedjenje istog onda ce se event i dalje organizovati ali van granica vojne baze uz asistenciju ostalih drzavnih organizacija.
    • Uvedjenje ekstezivnih treninga i preprema. Da li ste nekada bili primljeni u organizaciju puno entuzijazma ka napretku ali niko nije bio tu da vam pokaze kako da pocnete? Znam taj osecaj i ja zelim to da promenim, prilikom svake regrutacije iza nje ce stajati i vest tim za obuku koji ce obuciti sve nove kadete i prikladno tome biti i nagradjen, tako da ce ljudi uvek biti motivisani za obuku novih kadeta!
  • Razumevanje drugih drzavnih organizacija! Shodno iskustvu znam kako druge organizacije funkcionisu i znam da je municija nesto sto najvise moze izfrustrirati svakog lidera i njegovu high komandu. Prosto receno drzavne organizacije su u konstantnom sukobu sa kriminalom trudeci se da odrze mir i blagostanje u gradu. Imacemo jasno definisane kanale za komunikaciju sa svakom drzavnom organizacijom kao i utemeljen sistem isporucivanja municije tako da nikada ni jedna organizacija ne manjka sa istom.
  • Bogato radno iskustvo! Bio sam vec Lider mnogih drzavnih organizacija, vrlo sam iskusan u svim situacijama. Dobro mi je poznato sta znaci voditi ljude i da pretezno svima bude ugodno u RP-u. Shodno iskustvu vec sam iskustio i mnoge greske kao i uspehe, uspeo da spojim nesto novo a i sasvim funkcionalno u sklopu organizacije. Najvise podrzavam nove ljude u gradu, njihovo ucenje pravila i nacina RP-a kod nas kao i rad na tome da napreduju i samo postanu lideri jednog dana!

NGE4NS5qcGc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom