Informacije
1. Vaše ime IRL: Dervis
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: Dervo#9488
6. Vaše ingame ime: Nedjo Lepic
7. Vaš ID: 19596
1. Vaše ime IRL: Dervis
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: Dervo#9488
6. Vaše ingame ime: Nedjo Lepic
7. Vaš ID: 19596
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Lider NG-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzet takvu ulogu na serveru
-Kao lider zalagao bih se za postivanje, pravednost i ozbiljnost u organizaciji izmedju kolega,jer bez istih se ne moze odrzavati red ni u jednoj organizaciji.
-Kada bih ja bio lider ove organizacije,povecao bih razinu roleplaya,dakle samim time ce se birati ljudi koji su odgovorni za ovaj posao….
- Velika zelja za oblikovanjem RP-a na projektu. Zelim da ucinim NG jednom vrlo dinamicnom oranizacijom uz specifican RP koji je najvise vezan za ovu organizaciju a to je strogoca i disciplina. Takodje zelim da pruzim ljudima i ono sto je veliki deo njihove odluke prilikom odabira organizacija a to je novac. Iskoristicu par primera te navesti kako ja planiram da poboljsam dozivljaj svakoga da radi za NG:
- Uvodjenje vojnog roka! Ovo je nesto sto je vec postojalo i cega sam i ja sam bio clan u sprovodjenju, smatram da je donelo veliku svezinu organizaciji kao i ljudstvo sto je olaksalo svakodnevno funkcionisanje organizacije i podrsku ostalim drzavnim organizacijama.
- Uvedjenje bonusa za sluzbu na kapiji! Planiram da svakom coveku ko provede odredjeno vreme na kapiji to i platim dodatno uz vec postojecu platu. Ovo ce se sve uredno beleziti sistemom Patrol Logova.
- Organizovanje velikog broja Global Evenata. Primetio sam da u poslednje vreme je veliki manjak organizaovanja evenata da ljudi uzivaju u njima a pritom i zarade. Planiram da uz adekvatne brojke ljudstva organizujem Globalne dogadjaje skoro svakog dana na teritoriji NG baze, ukoliko ne raspolazem sa dovoljim ljudstvom za obezbedjenje istog onda ce se event i dalje organizovati ali van granica vojne baze uz asistenciju ostalih drzavnih organizacija.
- Uvedjenje ekstezivnih treninga i preprema. Da li ste nekada bili primljeni u organizaciju puno entuzijazma ka napretku ali niko nije bio tu da vam pokaze kako da pocnete? Znam taj osecaj i ja zelim to da promenim, prilikom svake regrutacije iza nje ce stajati i vest tim za obuku koji ce obuciti sve nove kadete i prikladno tome biti i nagradjen, tako da ce ljudi uvek biti motivisani za obuku novih kadeta!
- Razumevanje drugih drzavnih organizacija! Shodno iskustvu znam kako druge organizacije funkcionisu i znam da je municija nesto sto najvise moze izfrustrirati svakog lidera i njegovu high komandu. Prosto receno drzavne organizacije su u konstantnom sukobu sa kriminalom trudeci se da odrze mir i blagostanje u gradu. Imacemo jasno definisane kanale za komunikaciju sa svakom drzavnom organizacijom kao i utemeljen sistem isporucivanja municije tako da nikada ni jedna organizacija ne manjka sa istom.
- Bogato radno iskustvo! Bio sam vec Lider mnogih drzavnih organizacija, vrlo sam iskusan u svim situacijama. Dobro mi je poznato sta znaci voditi ljude i da pretezno svima bude ugodno u RP-u. Shodno iskustvu vec sam iskustio i mnoge greske kao i uspehe, uspeo da spojim nesto novo a i sasvim funkcionalno u sklopu organizacije. Najvise podrzavam nove ljude u gradu, njihovo ucenje pravila i nacina RP-a kod nas kao i rad na tome da napreduju i samo postanu lideri jednog dana!