Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader Aplikacija Za National Guard | Stefo Zzero

Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefo Zero

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Stefan

1. Vaše godine: 18

1. Vremenska zona: GMT+2

1. Prosjek online po danu: 7-15h

1. Vaš Discord: Stefo Zero

1. Vaše ingame ime: Stefo Zzero

1. Vaš ID: 11303
Dodatne informacije
  1. Lider za: National Guard

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)-
  • - Imam veliko radno iskustvo!
    Od kada sam dosao na server, pre 4 godine, prva organizacija u kojoj sam radio je bila NG *National Guard* i od tada sam dobio veliki interes i volju da vodim istu organizaciju, u dosta slucajeva sam bio Z.Generala i upucen sam maksimalno u sva pravila organizacije kao i sva osala pravila.
  • - Maksimalno bi povecao RP u organizaciji!
-Smatram sebe kao organizovanu, posvecenu i odgovornu osobu koja je psihicki spremna da podnese sav stres koji organizacija moze da napravi, spreman sam da podnesem svu odgovornost kao Lider ove organizacije i da napravim maksimum od nje!
  • - Mislim da sam sposoban da vodim jednu drzavnu organizaciju, bio sam u mnogim organizacijama kao sto su LSPD, SAHP, FBI... ali mislim da je National Guard jedina organizacija za koju sam spreman dati sve od sebe..

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Lica koja bi se zelela uclaniti u organizaciji bi bila strogo pregledana i istrazena kako bi se mogli prikljuciti organizaciji potrebno je maksimalno znanje i ozbiljnost kao i profestionalnost- Vojnici bi bili strogo kaznjavani za nepostovanje pravila, ne profesionalnost na duznosti,...
- Saradnja sa ostalim drzavnim organizacijama je obavezna!
- Vojnici bi bili primorani da popunjavaju duznost kako bi napredovali, u suprotnom sledi kazna.\
- Vojnici bi morali biti aktivni na duznosti minimalno 2h i strogo postovati pravila i naredjenja kolege.
- Ukoliko bi bio odsutan postarao bih se da zamenici daju sve od sebe kako bi organizacija nastavila da funkcionise kao i pre.
- Bonusi bi bili dodeljeni na kraju svake sedmice po zasluzi i aktivnosti
- Odrazavali bih dogadjaje sa novcanom nagradom kao sto su takmicenja u pucanju, trke automobilima...
  • Cinovi National Guarda:
30.General
29.Zamenik Generala
28.General Pukovnik
27.General Major
26.Komandant Kobri
25. Brigadni General
24.Komandant Kobre
23.Komadant VP
22.apetan I Klase
21.Zamenik vodje Kobre
20.Kapetan