G.P6.15
O Ognjen Yankauskas Player Player Joined Jul 31, 2023 Messages 98 Sep 30, 2023 #2 nelson bionac said: G.P6.15 Click to expand... zanima me kako ti znas da nisam brojao hahahahahah a kao drugo to mi je drug a ti si mi bas pametan vidim
nelson bionac said: G.P6.15 Click to expand... zanima me kako ti znas da nisam brojao hahahahahah a kao drugo to mi je drug a ti si mi bas pametan vidim
yoops V Player Player Joined Jul 14, 2023 Messages 153 Sep 30, 2023 #3 povuci zallbu to sam ja on mi je drug a i brojao mi je
Gerrito Malchiny Player Player Joined May 26, 2021 Messages 3,088 Sep 30, 2023 #4 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nisi dosao na vreme, odnosno nisi ucestvovao blize u ovu situaciju. Moguce da je bilo brojanja zato sto si ti kasno stigao i si predaleko se ne cuje. Ne mogu kazniti ovo, nedovoljno dokaza
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nisi dosao na vreme, odnosno nisi ucestvovao blize u ovu situaciju. Moguce da je bilo brojanja zato sto si ti kasno stigao i si predaleko se ne cuje. Ne mogu kazniti ovo, nedovoljno dokaza