Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
Nmg udjem u igru da vidim
Players nickname
Imam njegov broj u igrici
Administrators nickname
Tefo_Koturic
Date
Sep 30, 2023
Time
6:02
Proofs
Ima u porukama jedino text, ali kad smo se upoznali IG dogovorili smo se drugacije. Mislio sam da su posteni pa nisam snimao niti bilo sta.

Janko Mancini

Player
Player
Ovako stoji prica iskreno i bez lazi. Covek je u oglasima napisao da prodaje Benefactor AMG C63, Ponudio sam mu prvo 1.5M sa 8 kutija Sphere of Influence, Covek je prihvatio ponudu. Kada sam se nasao sa njim ig covek mi je pokazao auto i dao mi probnu voznju, Sve je islo super auto u top stanju, Onda sam mu ponudio drugu ponudu koju je on Prihvatio. Samo pare bez kutija, znaci da mu dam samo 1.5M bez ovih kutija sto je on preko Voice chata rekao da je uredu tu mu je bio drugar koji je onda rekao 1.6m bez kutija ja sam rekao da ne mogu da mogu samo 1.5m bez kutija sto je on i prihvatio, Covek me odvezao do banke podigao sam pare sve top, Kada mi je poslao ponudu za auto accepto sam i on je rekao iz sale, "Skemo sam te salim se" ja sam rekao "hvala puno vidimo se" Covek da je hteo te kutije nebi seo u auto od druga kada sam ja bio ispred banke sa Benefactor AMG C63 Nego bi mi napomenuo da mu dam kutije, ali ne on je seo u rentan Buggati od druga i oni su otisli, ja sam mislio da je sve Ok proslo, kada sam otisao do pijace da pokazem auto drugaru, ja sam dobio account disabled za prevaru zbog toga sto smo se mi 80% dogovorili van poruka, ono prvo sto je pisalo u nasim porukama smo se dogovorili drugacije uzivo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom