Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Momcilovic
Suspect ID
2013
Date of violation
Sep 30, 2023
Time of violation
12:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Z3NDsA8DaAs

Brando Gagic

Player
Player
Decko koji je po ceo dan na forumu i ima 13 godina rl pritom ne zna da se ponasa primljen je u FIB i ovo radi po ulicama ulazi u tudje rp situacije da bi zaradio 10k na platu. Molim da se kikuje iz organizacije i da se svaki offtopic kazni pogotovo njegov jer nije vaspitan ni nema godina da sere ovde balavko mali.
Krsi pravilo i MG pored iskoriscavanja pozicije u igirici gde nije na duznosti verovatno, a da ne govorim da je OC event pocinjao za 4 minuta i manje. Ako nije dobar naslov zalbe promenicu.Ako decko ima sta da prilozi u svoju odbranu neka prilozi video posto nikakva rp situacija nije bila on je nama prisao gde ja palim kameru.

Kenox

⚜️
Player
Decko koji je po ceo dan na forumu i ima 13 godina rl pritom ne zna da se ponasa primljen je u FIB i ovo radi po ulicama ulazi u tudje rp situacije da bi zaradio 10k na platu. Molim da se kikuje iz organizacije i da se svaki offtopic kazni pogotovo njegov jer nije vaspitan ni nema godina da sere ovde balavko mali.
Krsi pravilo i MG pored iskoriscavanja pozicije u igirici gde nije na duznosti verovatno, a da ne govorim da je OC event pocinjao za 4 minuta i manje. Ako nije dobar naslov zalbe promenicu.Ako decko ima sta da prilozi u svoju odbranu neka prilozi video posto nikakva rp situacija nije bila on je nama prisao gde ja palim kameru.
rp2win

Djordje Bakmaz

Player
Player
OBS NE VIDI SE PALJNJE KAMER + pov nije od pocetka ssituacije jer me vredjo

Brando Gagic

Player
Player
Slusaj me bre budjavko mali. Licno cu se postarati da ne radis u organizaciji vidi se da sam ti rekao teletabisu kad si nam prisao sve je napisano.Imas ti pov hapsenja to ti je pod moranje kad radis u org.

Tone_Capone

Player
Player
A tko si ti da vrijeđaš bilo koga na forumu, in-game, irl itd.?

Brando Gagic

Player
Player
Doticni Gospodin prilazi nama gde ja palim snimanje. Tako da se vidi cela komunikacije gde nije potreban dalji pov. Zasluzio si kaznu prekini da places. I treba da se ociste organizacije od takvih kao sto si ti.

Djordje Bakmaz

Player
Player
Doticni Gospodin prilazi nama gde ja palim snimanje. Tako da se vidi cela komunikacije gde nije potreban dalji pov. Zasluzio si kaznu prekini da places. I treba da se ociste organizacije od takvih kao sto si ti.
Samo dostavi pov od pocetka vidicemo stacce admin rec

Aki Lazic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtevam od ID 43072 da dostavi POV od pocetka situacije. Rok za dostavu je 12h.

Brando Gagic

Player
Player
Gospodine Aki ja ne znam sta vam nije jasno ovde i sta ne mozete da zakljucite. To je pov od pocetka do kraja situacije vidi se da krsi mnoga pravila. Ako sad ovo pustite ovako svaki sledeci ce se ovako ponasati. DOVIDJENJA

Djordje Bakmaz

Player
Player
Gospodine Aki ja ne znam sta vam nije jasno ovde i sta ne mozete da zakljucite. To je pov od pocetka do kraja situacije vidi se da krsi mnoga pravila. Ako sad ovo pustite ovako svaki sledeci ce se ovako ponasati. DOVIDJENJA
Nije nije ima gde si mi psovao majku pre toga

Brando Gagic

Player
Player
Ti kakav jezik imas rekao bi odma rekao sta sam ti za majku rekao a ne kako sam te nazvao. Sad si samo glup ispao. Molim admina da pogleda dobro video jos jednom i da kazni svaki offtopic ovog malog nevaspitanog derista. Krajnje je vreme da se ovakvima stane na put.Decko vam ne silazi sa foruma jos krsi dosta pravila i mg i iskoriscava poziciju u organiaciji nemam sta da vam kazem ako ovo prodje bez kazne.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom