All in pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Oyuna dönmene kaç gün kaldı ? uzun bir süredir ses çıkarmıyosun sataşamıyosun ? Ne oldu oyuna mı giremiyosun yoksa ?sen çöp aimle food trucker vurmaya devam et creepy biz konum isteyince kaçıyon zoort ban geliyo loser HAHAHSHAHAKSKDJk
Lütfen kullandığın ikinci hesabınla da gelip bana hakaret et. Nolur bana o hesabınla da hakaret ette azcık onu da tatile çıkartıyım ama dikkat et o da tehlikeli senin içinsen çöp aimle food trucker vurmaya devam et creepy biz konum isteyince kaçıyon zoort ban geliyo loser HAHAHSHAHAKSKDJSH
Korkak karşıma çıkamıyosun ki xD onun bunun karısına ağzın sulanıyo hepsinden tekmeyi yiyosun la halin acınası devam ettOyuna dönmene kaç gün kaldı ? uzun bir süredir ses çıkarmıyosun sataşamıyosun ? Ne oldu oyuna mı giremiyosun yoksa ?
Hahahaha bak bak korkuttun şuan hee ergen laflarınla hadi lf atmaya devam düşmüyo mu zuhahahahaLütfen kullandığın ikinci hesabınla da gelip bana hakaret et. Nolur bana o hesabınla da hakaret ette azcık onu da tatile çıkartıyım ama dikkat et o da tehlikeli senin için
Hahahaha bak bak korkuttun şuan hee ergen laflarınla hadi lf atmaya devam düşmüyo mu zuhahahaha
Karşına mı çıkmıyorum ? Sjshsskshsjs hiç mesaj atamadın ki sjshssjsh günlerdir sess soluk yok ajsjsjdhsjs kıyamam sana yoksa daha ana hesabınla oyuna giremiyor musun sjshssjshsjshsKorkak karşıma çıkamıyosun ki xD onun bunun karısına ağzın sulanıyo hepsinden tekmeyi yiyosun la halin acınası devam ett
Oyundan bırakıp burdan laf atmaya başladı çünkü oyunda korkuttum seni tatilin bittikten sonra nolur geri gelip aynı şeylere devam et olur mu ? Birkaç gün daha tatile gönderiyim seni skshsjshssjshHahahaha bak bak korkuttun şuan hee ergen laflarınla hadi lf atmaya devam düşmüyo mu zuhahahaha
Hahahaha hala banlı olduğumu düşünüyo zavallı kızları taciz etmekten başka bi halt bilmiyosun bütün şehir senin sapık olduğunu söylüyor köşende ağlamaya devam et ben hep burada olacağım canımİkinci hesabını güzel sakla benden. Onu da tatile çıkarmamı istemiyosan tabi )) ergen olan sensin. Ergenliği de boşver. Bu kadar işsiz olup aylardır koskoca oyunda sadece beni takip ediyorsun ya helal olsun en büyük hayranım sensin. Biliyorum beni çok seviyorsun AJAHAAJAHAHAHA
ahhahajshsaha artık nasıl eğittiysem lf de atamıyor aferimOyundan bırakıp burdan laf atmaya başladı çünkü oyunda korkuttum seni tatilin bittikten sonra nolur geri gelip aynı şeylere devam et olur mu ? Birkaç gün daha tatile gönderiyim seni skshsjshssjsh
burda kalmaya devam edebilirsin kajsdhkasj oyunda sesini kestin ya o bana yeter ajkshdkasHahahaha hala banlı olduğumu düşünüyo zavallı kızları taciz etmekten başka bi halt bilmiyosun bütün şehir senin sapık olduğunu söylüyor köşende ağlamaya devam et ben hep burada olacağım canım
artik nasıl korkuttuysam oyunda mesaj atmaya bile korkuyor aferin aferin iyisin iyi akjshdkjsadsjadhahhahajshsaha artık nasıl eğittiysem lf de atamıyor aferim
edited video + short video + VDMand this
nasıl da rahatlamış kıyamammm asdkajsdjkasdjkaskjdasburda kalmaya devam edebilirsin kajsdhkasj oyunda sesini kestin ya o bana yeter ajkshdkas
konum atınca kaçan npc konuştu aljksdajklsdlkasd ban geliyoooo zortttartik nasıl korkuttuysam oyunda mesaj atmaya bile korkuyor aferin aferin iyisin iyi akjshdkjsadsjadh
istedigin kadar pesimde dolanabilirsin ajskdhasjdh bir daha ayni hareketleri yaparsan yine tatile cikarsin ne diyim jashdajsdhadi sürüne sürüne devam et böyle peşindeyim kızlara terbiyeli olana kadar
artik bana mesaj aticak cesaretin yok cünkü basina gelenleri iyi hatirliyosun akjsdhkaskonum atınca kaçan npc konuştu aljksdajklsdlkasd ban geliyoooo zorttt