Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
220919
Players nickname
Efe Qzturk
Suspect ID
129004
Date of violation
Oct 1, 2023
Time of violation
23:06
Proofs
https://youtu.be/42qm3NkGUMk

Eagle

Ex LifeInvader Head Executive
Player
arabamin beyaz oldugunu tüm server biliyo ve her ingrand fotomda gözüküyo lajshdashdj gizliden gizliden beachte arabama baktiginizi da görüyorum rahat ol sen kjashdkashd
beni görünce kaçtığını da herkes biliyo mu tüm kızları bezdirdiğini mesela anlatsana :D

Eagle

Player
bezen zaten engelliyo yakışıklı sen merak etme :D o küçük aklını bunlara yorma sen akjsdhaksdhksjad
ergen racoonn laflara bak yaa ordan burdan engel yersin rdm yersin anca zaten hayatında kız görmemiş creepysin

tony alexanderr

Player
Player
noldu lan üzüldün mü sen asjkdasjkdkjasdas hadi uza yapışkan
sen her forumuma yorum yapıyosun hatırlatırım ajsdhlashd gerçi tek düşündüğün şey ben olduğumdan doğru ona dikkat etmemişsindir ve evet üzüldüm kuralda 7 gün ban diyordu 3 olması üzdü lashdlsjah

Eagle

Player
sen her forumuma yorum yapıyosun hatırlatırım ajsdhlashd gerçi tek düşündüğün şey ben olduğumdan doğru ona dikkat etmemişsindir ve evet üzüldüm kuralda 7 gün ban diyordu 3 olması üzdü lashdlsjah
kıyamamm işim gücüm yok tony i düşünücem askdasjkdkas sen kimsin la no name seni insanlara ne olduğunu göstermek çok zevkli

Eagle

Player
hadi engelledim devam et sen de engelle yorulmuşsun bak akıllandın madem

tony alexanderr

Player
Player
kıyamamm işim gücüm yok tony i düşünücem askdasjkdkas sen kimsin la no name seni insanlara ne olduğunu göstermek çok zevkli
o yüzden tüm sehirde id mi ariyosun dimi kajshdkjashdk söyledigine göre dağın tepesine bile benim için gelmişsin ajshdsja aşıksın bana biliyorum :D :D

Eagle

Player
o yüzden tüm sehirde id mi ariyosun dimi kajshdkjashdk söyledigine göre dağın tepesine bile benim için gelmişsin ajshdsja aşıksın bana biliyorum :D :D
haa bu arada ben homoseksüel değilim kardeşim kusura bakma sen olabilirsin başka erkek bul kendine

Eagle

Player
peşimde dolanan her köşede beni takip eden sensin bi daha düşün bunu kajsdasgdhasgds
uzatma da korkak olmasan kaçmazdın ben de peşinde koşmazdım saldım devam et sen de Allah'a emanet diycem de asjkdaskj neysee

tony alexanderr

Player
Player
uzatma da korkak olmasan kaçmazdın ben de peşinde koşmazdım saldım devam et sen de Allah'a emanet diycem de asjkdaskj neysee
bak konu helalleşmeye kadar geldi. nasıl geldi hiç bilmiyorum ama bir anda Allah a emanet cümlesine kadar döndük. ateşkes ilan edelim yoksa birbirimizle çok uğraşırız bak ljashldjshd bitmez bu savaş jashdkasd

Eagle

Player
bak konu helalleşmeye kadar geldi. nasıl geldi hiç bilmiyorum ama bir anda Allah a emanet cümlesine kadar döndük. ateşkes ilan edelim yoksa birbirimizle çok uğraşırız bak ljashldjshd bitmez bu savaş jashdkasd
valla bitmez hee :D oke

Status
Not open for further replies.
Top Bottom