Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Aki Lazic
Date
Oct 1, 2023
Time
20:51
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/497161/

Denza Washington 🔥

Player
Player
Poštovanje

Nije mi jasno kako igrac nije dobio kaznu za FEAR RP

Ima lisice na rukama, znaci bespomocan je

Izvlacim ga iz vozila i naredjujem da postuje moje naredbe inace cu ga upucati , on ne pokazuje nikakav strah, bjezi od mene , zeza me , u jednom trenutku opalim metak kako bi ga prepao ali on i dalje se ponaša nerealno i ne boji se za zivot , hoda oko mene i prema vodi , a jasno mu naredjujem da stane uz vozilo nekoliko puta

U realnom zivotu da imam lisice i da me neko izvuce iz vozila i prijeti da ce me ubiti , ja bi sve uradio da zastitim svoj zivot i svaku naredbu bi poslusao

Medjutim Admini kazu da ne postoji Fear 1vs1 , ja znam da ne moze biti fear 1vs1 kada onako igraca bez lisica i slicno hocu da natjeram na nešto

Ali ovo je situacija gdje sa biografijom robam igraca i covjek ima lisice , nije u mogucnosti nista da napravi

Ako ovako u ovoj situaciji moze da se ponasa igrac onda ce ovo svako zloupotrebljavati, nece se plasiti za zivot i sutra kad budem opet nekog vozio da ga robam reci ce ne trebam imati straha za zivot , nema veze sto imam lisice na rukama

Denza Washington 🔥

Player
Player
Napominjem da isto tako u biografiji piše

2: Denza moze muciti osobe kako bi saznao potrebne informacije, i ubiti u slucaju ne saradjivanja, takodje onesvjestiti kolege ako ga uhvate u korupciji

Tako da ovaj igrac je imao lisice , nije bio u mogucnosti da pruzi nikakav otpor , uopste se nije plašio za svoj zivot niti je pokazao da se plasi za svoj zivot , nasuprot ponasao se kao da ima 5 zivota

Da je bio bez lisica naravno ne bi bio FEAR RP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom