Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30021
Players nickname
Jack Cashh
Suspect ID
42503
Date of violation
Oct 3, 2023
Time of violation
22:20
Proofs
https://youtu.be/9zqGc4BCeT4?si=2bBtUD6gaEnDjpL2

Zovac09

Player
Player
Kao sto se vidi na povu, dok se ja pomicem (uhvatio me ovaj NG ali se pomicem) on mi skida masku, pretrazuje i konfiskuje puske sve u povu.

Marko Keksic

Player
Player
Kao sto se vidi na povu, dok se ja pomicem (uhvatio me ovaj NG ali se pomicem) on mi skida masku, pretrazuje i konfiskuje puske sve u povu.
Prvo kod mene s i stajao u jestu i bio sam iza tebe u svojoj glavi,nezz zasto ovo radis jer samo radim posao kako treba

Zovac09

Player
Player
Prvo kod mene s i stajao u jestu i bio sam iza tebe u svojoj glavi,nezz zasto ovo radis jer samo radim posao kako treba
oprosti brate ako jesam ali takodje kolko znam svaki drzavni sluzbenik mora imati spremljenu kamericu od hapsenja tkd postavi svoj pov dalje se ne zelim raspravljat

Marko Keksic

Player
Player
oprosti brate ako jesam ali takodje kolko znam svaki drzavni sluzbenik mora imati spremljenu kamericu od hapsenja tkd postavi svoj pov dalje se ne zelim raspravljat
Ja svoj POV nemam jer sam zaboravio snimiti jer sma tek dosao na server i sad ja treba da ispastam zbog lika koji po roleplayu ne moze viditi sta se radi iza njega!

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Zalba povucena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom