By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako je decko sretan sto ce da nabije ban,Provjerite, krsi ova pravila
Kad sam saznao tko si i sto si si dobio blacklistu iz familije i report na forumukako je decko sretan sto ce da nabije ban,
nego jesi ti onaj sto me ubacio u fam? Znajuci da sam to ja...?
Rejected - . znas da mogu da vrate ovu zalbu i vide da si znao da sam to ja i povukao?Kad sam saznao tko si i sto si si dobio blacklistu iz familije i report na forumu![]()
Nisam znao da si to ti, jer kad sam stavio zalbu ljudi su govorili da nisi ti i da sam falio osobu pa sam povukao da ne bude blam, al isti ti ljudi su tebe ocito stitili i govorili da nisi ti su ovaj put rekli da si stvarno ti i da su lagali, pa sam te okacio i blacklistao iz familije jer nema smisla da u familiju primam osobu koja je blacklistana sa servera i ban evadea, tako da da nemoj plakati i uzivaj u banu koji ti slijedi.Rejected - . znas da mogu da vrate ovu zalbu i vide da si znao da sam to ja i povukao?
Aha, tako je, a sa Klikom je bila druga prica?Nisam znao da si to ti, jer kad sam stavio zalbu ljudi su govorili da nisi ti i da sam falio osobu pa sam povukao da ne bude blam, al isti ti ljudi su tebe ocito stitili i govorili da nisi ti su ovaj put rekli da si stvarno ti i da su lagali, pa sam te okacio i blacklistao iz familije jer nema smisla da u familiju primam osobu koja je blacklistana sa servera i ban evadea, tako da da nemoj plakati i uzivaj u banu koji ti slijedi.
Pusa pusa![]()