Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 1.1,1.4,Ban Evading | ID 2356,44300,14922,15152

Status
Not open for further replies.
Your ID
24227
Players nickname
Don
Suspect ID
15152,44300,14922
Date of violation
Oct 4, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=U--Z0198f8s

Don Jeans

Player
Player
Rejected - . znas da mogu da vrate ovu zalbu i vide da si znao da sam to ja i povukao?
Nisam znao da si to ti, jer kad sam stavio zalbu ljudi su govorili da nisi ti i da sam falio osobu pa sam povukao da ne bude blam, al isti ti ljudi su tebe ocito stitili i govorili da nisi ti su ovaj put rekli da si stvarno ti i da su lagali, pa sam te okacio i blacklistao iz familije jer nema smisla da u familiju primam osobu koja je blacklistana sa servera i ban evadea, tako da da nemoj plakati i uzivaj u banu koji ti slijedi.

Pusa pusa 😘

Maddysass

Player
Player
Nisam znao da si to ti, jer kad sam stavio zalbu ljudi su govorili da nisi ti i da sam falio osobu pa sam povukao da ne bude blam, al isti ti ljudi su tebe ocito stitili i govorili da nisi ti su ovaj put rekli da si stvarno ti i da su lagali, pa sam te okacio i blacklistao iz familije jer nema smisla da u familiju primam osobu koja je blacklistana sa servera i ban evadea, tako da da nemoj plakati i uzivaj u banu koji ti slijedi.

Pusa pusa 😘
Aha, tako je, a sa Klikom je bila druga prica?

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 2356 dobit ce kaznu za Genralno pravilo 1.1+1.4
ID 18423 dobit ce kaznu za Genralno pravilo 1.4
Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.
Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom