Koliko ja znam da je ovaj igrac bl sa servera ili banan za 1.1 , 1.4
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobro jutro da se obratim oko ove žalbe nisam blecklistan niti 1.4 imam ban na mom main acc jos 15 ili 17 dana zato sto nisam okacio dovoljan pov od informala tako da nadlezni pogledaj te sve sto treba ugodan ostatak dana.Hvala
Na razmatranju!
najjaci ste mi viDobro jutro da se obratim oko ove žalbe nisam blecklistan niti 1.4 imam ban na mom main acc jos 15 ili 17 dana zato sto nisam okacio dovoljan pov od informala tako da nadlezni pogledaj te sve sto treba ugodan ostatak dana.Hvala
Ja da se ogradim da ja to nisam ne znam sta taj hoce sad ni nista ja samo da kazem da nista od toga sto si rekao nemam nista protiv tebe sve najbolje ti želimnajjaci ste mi vi
I tebe ne znam isto sto hoces ali ja nikad nikome nisam mislio loše na ovome serveru svima vam zelim sve najbolje u zivotu ljubim vas svijumali aj ne moj da se kurcis preko tastature jesi cuo sta ti zelis nekome dobro cuti i pusi samo jos jednom napisi nesto bigy-ju najebo si glumis majmuna jeli