Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39764
Players nickname
Vuk Jovvanovicc
Administrators nickname
Michael Goat
Date
Oct 6, 2023
Time
00;00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/500210/

Vuk Angel

Well-known member
Server Administrator
Postovana administracijo, jutros sam dobio ban na 7 dana za vredjanje roditelja. Ukratko situacija se desila na pijaci gde sam ja sa jos nekoliko drugova pravio vrstu intervjua cisto iz sprdnje. Lik koji nam je prisao i sa kojim smo razgovarali me je i okacio. Niti u jednom trenutku nisam nikome vredjao roditelje niti ista takvo mislio. Nadam se da cete pogledati snimak i donesti pravednu odluku, hvala na citanju!

Vuk Angel

Well-known member
Server Administrator
Postovana administracijo, jutros sam dobio ban na 7 dana za vredjanje roditelja. Ukratko situacija se desila na pijaci gde sam ja sa jos nekoliko drugova pravio vrstu intervjua cisto iz sprdnje. Lik koji nam je prisao i sa kojim smo razgovarali me je i okacio. Niti u jednom trenutku nisam nikome vredjao roditelje niti ista takvo mislio. Nadam se da cete pogledati snimak i donesti pravednu odluku, hvala na citanju

Vuk Angel

Well-known member
Server Administrator
Postovsna administracijo slucajno sam reply-ao.Izvinjavam se srdačan pozdrav Vuk Jovvanovicc ❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom