Kakvih 60 danaOde Don i na twinki, lep provod 60 dana.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakvih 60 danaOde Don i na twinki, lep provod 60 dana.
Ajmo lepo ti za BA, karma se vraca za sve sto si namestao.Kakvih 60 dana
Izvoli pov, kao sto je Mujo rekao jos davnije, sa H-Peakom se smije ovako pucati zato jer je bug do GTA i svi to mogu raditi sa reduxom i bez i tefo je rekao da je dozvoljeno tkd.
Ps. obratite paznju na revolver od doticnog koji me okacio, ispod koljena je i ima 3 metr
vimoseKakvih 60 dana
I ako dobijen ban, barem je 7 dana a ne 60 ili perma kao vecina tvojih frendicaAjmo lepo ti za BA, karma se vraca za sve sto si namestao.
Makar imam prijatelje za razliku od tebe, to mi je bitnije u zivotu.I ako dobijen ban, barem je 7 dana a ne 60 ili perma kao vecina tvojih frendica
6.23 Zabranjena je svaka vrsta zloupotrebe bugova | Ban do TrajnoNakon pregleda dokaza, odlučio sam da ne mogu zaključiti ovu žalbu
- Zahtevam POV od igrača ID 25161. Rok za dostavu 14h
Tako je reci mi, prijatelji sa granda su jako bitno u zivotuMakar imam prijatelje za razliku od tebe, to mi je bitnije u zivotu.
Vidi se koliko si pametan, aj zTako je reci mi, prijatelji sa granda su jako bitno u zivotu
Tako je reci mi, prijatelji sa granda su jako bitno u zivotu
tomica je odgojen vidis