By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ajmo lepo ti za BA, karma se vraca za sve sto si namestao.Kakvih 60 dana![]()
Izvoli pov, kao sto je Mujo rekao jos davnije, sa H-Peakom se smije ovako pucati zato jer je bug do GTA i svi to mogu raditi sa reduxom i bez i tefo je rekao da je dozvoljeno tkd.
Ps. obratite paznju na revolver od doticnog koji me okacio, ispod koljena je i ima 3 metr
vimoseKakvih 60 dana![]()
I ako dobijen ban, barem je 7 dana a ne 60 ili perma kao vecina tvojih frendicaAjmo lepo ti za BA, karma se vraca za sve sto si namestao.
Makar imam prijatelje za razliku od tebe, to mi je bitnije u zivotu.I ako dobijen ban, barem je 7 dana a ne 60 ili perma kao vecina tvojih frendica![]()
6.23 Zabranjena je svaka vrsta zloupotrebe bugova | Ban do TrajnoNakon pregleda dokaza, odlučio sam da ne mogu zaključiti ovu žalbu
- Zahtevam POV od igrača ID 25161. Rok za dostavu 14h
Tako je reci mi, prijatelji sa granda su jako bitno u zivotuMakar imam prijatelje za razliku od tebe, to mi je bitnije u zivotu.
Vidi se koliko si pametan, aj zTako je reci mi, prijatelji sa granda su jako bitno u zivotu
Tako je reci mi, prijatelji sa granda su jako bitno u zivotu
tomica je odgojen vidis