chahaahahah kakva je ovo smijurija?
sto ne stavis minutu prije toga kad si trcao? znamo da imas video
Neces? Pa da zato sto si dosao i pucao po nama bez razloga prvi.
Ti tvoj cijeli legendarni regroup ovo radite svaki dan dosta porodica. Sam si priznao u chat da si ubio eminu xD.
Evo snimak ni minutu prije pocetka tvog snimka kako pucas po nama sa iste planine:
Evo snimka kako takodje pucate sa planine 6 minuta nakon tvog snimka:
- tvoj prijatelj (sasvim "slucajno" ste oba iz regroupa) se spusta na PG nacin sa planine i smara nas dok drugi pucaju sa planine.
Na zalbu je odgovoreno sa da samo 1 lik dobiva kaznu, i to on za rdm. Iako ih je ocigledno bilo vise i vise pravila se prekrsilo ali je zalbu pregledao neki slabiji admin pa nismo reagirali. Tad ste zasluzili warn, kao i svaki dan koji radite sranja.
Takodje si vec zalio istom zalbom i nije prosla, ne smije se odma objavljivati druga.
e ovako kao sto vidite na snimku nekoliko ljudi se popelo na planinu kolima koja nisu offroad i nakon toga krenuli su da pricaju da sam ja ubio nekoga.
gta5grand.com
Takodje i evo zalbe gdje je dokazano da si ti pucao po logovima.
Poštovani, molila bih admine da provjere logove tko je ubio mene i ostale članove moje porodice koji su u tom trenutku bili kod kuće. Ovo nije prvi put da nas tako ubijaju ispred kuće bez razloga... DOKAZ 1: DOKAZ 2:
gta5grand.com
Takodje moji su izletjeli sa autima na planinu samo da vam uhvate ID jer pucate svaki dan stalno i ne prestajete cak ni sa 2 od 3 warna ne stajete. Rulebreak se desio sa vase strane prvi, zvali smo admine OOC je nastao i to to. Nema se sta vise pricati o ovome. Napravio ili napravili ste vise rule break-a izletjeli da uhvate ID i otisli nisu te dirali ni nista.
Ziv mi bio brate!
regroup on top ili tako nesto