Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6825
Players nickname
John Dyole
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 11, 2022
Time of violation
19:10
Proofs
https://youtu.be/N2Ktr5CFSQ4

john dyole

Player
Player
e ovako kao sto vidite na snimku nekoliko ljudi se popelo na planinu kolima koja nisu offroad i nakon toga krenuli su da pricaju da sam ja ubio nekoga.

!!! VIDEO IMA ZVUKA SAMO JE JAKO TIHO !!! NISTA NA VIDEU NIJE EDITOVANO !!!

Miki.

Player
Player
hahahaha lik radi rdm popeo se na planini i puca i mi krivi vec bila ooc situacija i sam kaze da je ubio naseg

Nikola Ali

Player
Player
chahaahahah kakva je ovo smijurija?

sto ne stavis minutu prije toga kad si trcao? znamo da imas video :) Neces? Pa da zato sto si dosao i pucao po nama bez razloga prvi.

Ti tvoj cijeli legendarni regroup ovo radite svaki dan dosta porodica. Sam si priznao u chat da si ubio eminu xD.

Evo snimak ni minutu prije pocetka tvog snimka kako pucas po nama sa iste planine:

Evo snimka kako takodje pucate sa planine 6 minuta nakon tvog snimka:

- tvoj prijatelj (sasvim "slucajno" ste oba iz regroupa) se spusta na PG nacin sa planine i smara nas dok drugi pucaju sa planine.

Na zalbu je odgovoreno sa da samo 1 lik dobiva kaznu, i to on za rdm. Iako ih je ocigledno bilo vise i vise pravila se prekrsilo ali je zalbu pregledao neki slabiji admin pa nismo reagirali. Tad ste zasluzili warn, kao i svaki dan koji radite sranja.

Takodje si vec zalio istom zalbom i nije prosla, ne smije se odma objavljivati druga.

Takodje i evo zalbe gdje je dokazano da si ti pucao po logovima.

Takodje moji su izletjeli sa autima na planinu samo da vam uhvate ID jer pucate svaki dan stalno i ne prestajete cak ni sa 2 od 3 warna ne stajete. Rulebreak se desio sa vase strane prvi, zvali smo admine OOC je nastao i to to. Nema se sta vise pricati o ovome. Napravio ili napravili ste vise rule break-a izletjeli da uhvate ID i otisli nisu te dirali ni nista.

Ziv mi bio brate!

regroup on top ili tako nesto ;)

Last edited:

john dyole

Player
Player
chahaahahah kakva je ovo smijurija?

sto ne stavis minutu prije toga kad si trcao? znamo da imas video :) Neces? Pa da zato sto si dosao i pucao po nama bez razloga prvi.

Ti tvoj cijeli legendarni regroup ovo radite svaki dan dosta porodica. Sam si priznao u chat da si ubio eminu xD.

Evo snimak ni minutu prije pocetka tvog snimka kako pucas po nama sa iste planine:

Evo snimka kako takodje pucate sa planine 6 minuta nakon tvog snimka:

- tvoj prijatelj (sasvim "slucajno" ste oba iz regroupa) se spusta na PG nacin sa planine i smara nas dok drugi pucaju sa planine.

Na zalbu je odgovoreno sa da samo 1 lik dobiva kaznu, i to on za rdm. Iako ih je ocigledno bilo vise i vise pravila se prekrsilo ali je zalbu pregledao neki slabiji admin pa nismo reagirali. Tad ste zasluzili warn, kao i svaki dan koji radite sranja.

Takodje si vec zalio istom zalbom i nije prosla, ne smije se odma objavljivati druga.

Takodje i evo zalbe gdje je dokazano da si ti pucao po logovima.

Takodje moji su izletjeli sa autima na planinu samo da vam uhvate ID jer pucate svaki dan stalno i ne prestajete cak ni sa 2 od 3 warna ne stajete. Rulebreak se desio sa vase strane prvi, zvali smo admine OOC je nastao i to to. Nema se sta vise pricati o ovome. Napravio ili napravili ste vise rule break-a izletjeli da uhvate ID i otisli nisu te dirali ni nista.

Ziv mi bio brate!

regroup on top ili tako nesto ;)
molio bih admine da se kazni zbog offtopica.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom