Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25161
Players nickname
Don Jeans
Administrators nickname
Relja Moncler
Date
Oct 7, 2023
Time
13:28
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/500826/

Don Jeans

Player
Player
Pozdrav,

Prkjucer sam dobio ban za Bug Abuse, a za to isto sto sam radio je Tefo rekao da je dozvoljeno.

Prilazem vam sliku gdje mi je tefo odgovorio da je to dozvoljeno raditi."

Slika gdje tefo govori da je dozvoljeno:

Video gdje ja to radim to sa reduzom:

Video gdje se radi bez reduxa na istom mjestu:

Saljem ova dva klipa, jer je Tefo rekao da se smije radit ako se moze sa reduzom i bez. Tu su 2 videa kako se radi sa reduxom i bez reduxa.

Ne znam ni zasto sam dobio ban zbog ovoga, jer je Mujo davno rekao da je dozvoljeno H Peakom pucar kroz strukturu jer je bug do GTA i svi to mogu raditi sa reduxom i bez reduxa.

Vec sam jednom u proslosti bio prijavljen za isto ovo, dostavio sam POV i nije nista bilo zato jer je dozvoljeno>

Ne razumijem zasto Tefo govori da je dozvoljeno ako ocito nije, tj, tefo je rekao da je dozvoljeno a drugi admin me banuje, nema smisla...

Samim time molio bi vas da vidite situaciju jer meni ovo nema smisla, senior Tefo kaze da je dozvoljeno, onda me drugi admin banuje.

Johnny Athlete

Player
Player
pa dobro dva dana si izdrzao bez granda,mada znas onu tvoju recenicu 'izadji napolje,malo na svez vazduh,i nadji prijatelje' ovo je nas cuveni pisac rekao jednom davno [Don Pantalone aka Farmerke x bulja\\\\\ :poop:]:poop::poop::poop::poop::poop:

Lukica

1v1?
Player
Pozdrav,

Prkjucer sam dobio ban za Bug Abuse, a za to isto sto sam radio je Tefo rekao da je dozvoljeno.

Saljem ova dva klipa, jer je Tefo rekao da se smije radit ako se moze sa reduzom i bez. Tu su 2 videa kako se radi sa reduxom i bez reduxa.

Ne znam ni zasto sam dobio ban zbog ovoga, jer je Mujo davno rekao da je dozvoljeno H Peakom pucar kroz strukturu jer je bug do GTA i svi to mogu raditi sa reduxom i bez reduxa.

Vec sam jednom u proslosti bio prijavljen za isto ovo, dostavio sam POV i nije nista bilo zato jer je dozvoljeno>

Ne razumijem zasto Tefo govori da je dozvoljeno ako ocito nije, tj, tefo je rekao da je dozvoljeno a drugi admin me banuje, nema smisla...

Samim time molio bi vas da vidite situaciju jer meni ovo nema smisla, senior Tefo kaze da je dozvoljeno, onda me drugi admin banuje.
jeste bug abuse jer u normalnom GTA ne mozes raditi H peak tako da je bug abuse

Don Jeans

Player
Player
jeste bug abuse jer u normalnom GTA ne mozes raditi H peak tako da je bug abuse
Znam sto govorim, mujo je davno rekao da je dozvoljeno ako se smije sa reduxom i bez radit, a ako ne moze sa reduxom a bez ne moze onda nije dozvoljeno, vec sam radio ovo i dostavio pov i nisam bia kaznjen

Don Jeans

Player
Player
Znam sto govorim, mujo je davno rekao da je dozvoljeno ako se smije sa reduxom i bez radit, a ako ne moze sa reduxom a bez ne moze onda nije dozvoljeno, vec sam radio ovo i dostavio pov i nisam bia kaznjen
Ako se moze sa reduxom i bez*

Lukica

1v1?
Player
pa sto je onda qiao chang dobio ban za istu stvar?

Qiao Armone

Participant
Leader of unofficial org
Pozdrav,

Brat stavio video jos jednog clana kako radi BA :ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom