By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!stavi par minuta prije video gdje ste nas 3 puta u krug ubili bez razloga prvi, sve oni mogu vidjeti po logovima brt.Sve u POV. Osobe me pucaju bez ikakvog rp razloga za tim...
stavi par minuta prije video gdje ste nas 3 puta u krug ubili bez razloga prvi, sve oni mogu vidjeti po logovima brt.Sve u POV. Osobe me pucaju bez ikakvog rp razloga za tim...
Ja pre toga nisam pucao bez rp razloga, doticni pored mene vas je sa heavy-em pucao, kad ste vi dosli da nas ubijate, ja sam sa rp razlogom vas ubio. Sto se tice laganja admina, tu ga nema...stavi par minuta prije video gdje ste nas 3 puta u krug ubili bez razloga prvi, sve oni mogu vidjeti po logovima brt.
Moji dosli i branili jedni druge nakon sto ste ti i jos 3-4 likova ubili 3 4 nase bez ikakvog razloga.
Jel znate vi da je i laganje adminima kaznjivo?
Bude li potreban POV njihovog pucanja 3 puta, stavit cu u odgovor adminima ako zatraze. Hvala.
Ti da imas POV ti bi postavio nego ovde lazes po forumu a sve RDM-ate.stavi par minuta prije video gdje ste nas 3 puta u krug ubili bez razloga prvi, sve oni mogu vidjeti po logovima brt.
Moji dosli i branili jedni druge nakon sto ste ti i jos 3-4 likova ubili 3 4 nase bez ikakvog razloga.
Jel znate vi da je i laganje adminima kaznjivo?
Bude li potreban POV njihovog pucanja 3 puta, stavit cu u odgovor adminima ako zatraze. Hvala.
u životu nisam lagao na forumu i slicnim stvarima.Ti da imas POV ti bi postavio nego ovde lazes po forumu a sve RDM-ate.
DIOR
Dosao sam do tebe i pitao te nešto na foru "Jeste vi dobro?" i ti vadiš i opet pucas prvi.Ja pre toga nisam pucao bez rp razloga, doticni pored mene vas je sa heavy-em pucao, kad ste vi dosli da nas ubijate, ja sam sa rp razlogom vas ubio. Sto se tice laganja admina, tu ga nema...
PS: ti si umro, i uradio NLR