Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6458
Players nickname
Clarisa Ishi
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 12, 2022
Time of violation
15:35
Proofs
https://streamable.com/9on6hj

Nikola Ali

Player
Player
Sve u POV. Osobe me pucaju bez ikakvog rp razloga za tim...
stavi par minuta prije video gdje ste nas 3 puta u krug ubili bez razloga prvi, sve oni mogu vidjeti po logovima brt.
Moji dosli i branili jedni druge nakon sto ste ti i jos 3-4 likova ubili 3 4 nase bez ikakvog razloga.

Jel znate vi da je i laganje adminima kaznjivo?

Bude li potreban POV njihovog pucanja 3 puta, stavit cu u odgovor adminima ako zatraze. Hvala.

Nikola Ali

Player
Player
Sve u POV. Osobe me pucaju bez ikakvog rp razloga za tim...
stavi par minuta prije video gdje ste nas 3 puta u krug ubili bez razloga prvi, sve oni mogu vidjeti po logovima brt.
Moji dosli i branili jedni druge nakon sto ste ti i jos 3-4 likova ubili 3 4 nase bez ikakvog razloga.

Bude li potreban POV njihovog pucanja 3 puta, stavit cu u odgovor adminima ako zatraze. Hvala.

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zalbu ostavljam kuratoru neformalnih organizacija Nikoli Obami

loshm1

touch grass
Player

Ja pre toga nisam pucao bez rp razloga, doticni pored mene vas je sa heavy-em pucao, kad ste vi dosli da nas ubijate, ja sam sa rp razlogom vas ubio. Sto se tice laganja admina, tu ga nema...
PS: ti si umro, i uradio NLR

Miki

Player
Player

Ti da imas POV ti bi postavio nego ovde lazes po forumu a sve RDM-ate.

DIOR

Nikola Ali

Player
Player
Ja pre toga nisam pucao bez rp razloga, doticni pored mene vas je sa heavy-em pucao, kad ste vi dosli da nas ubijate, ja sam sa rp razlogom vas ubio. Sto se tice laganja admina, tu ga nema...
PS: ti si umro, i uradio NLR
Dosao sam do tebe i pitao te nešto na foru "Jeste vi dobro?" i ti vadiš i opet pucas prvi.

Sve imam snimljeno, kad se objavi stavljam link

Nikola Ali

Player
Player
video 1:
-ubili nase likove sa sniperom, prije nego sto su umrli javili nam lokaciju. Mi dosli i ja ih pitao, ali oni odma vade pistolje i pucaju po nama.

video 2
-
dignuo me i tad opet ispucao i ubio bez razloga

video 3:
-vracam se jer sam zvao admina u medjuvremenu i rekao je da speca, moze se provjeriti u logovima da sam ga zvao i da je odgovorio, kad se vratim kazu moji koji su isto bili pozvani kad i mi da su dosli i ubili ih iz samoodbrane posto su ubili nas 4 5 do tad. Vratio sam se da snimim i pokazem adminima koji spec sta rade. Ovaj lik glumi nekog reportera xDDD nakon 2 ili 3 rulebreak-a on nesto izigrava i cudi se sto su ga ubili, a do malo prije po nas 5 pucao.

Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom