Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Daniel Alcapone

Player
Player
Joined
Sep 29, 2023
Messages
42
Informacije

1. Vaše ime IRL : Daniel
2. Vaše godine : 22
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 4-8h
5. Vaš Discord : danielalkapone
6. Vaše ingame ime : Daniel Alcaponee
7. Vaš ID : 37256

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (navedite tri razloga uz objasnjenja)
  • Nakon dugog provedenog vremena u bolnici, kroz par njegovih mandata osaznao sam dosta stvari o tome kako sama organizacija funkcionise, njene potrebe i ciljeve, te smatram da bi moje iskustvo dovelo do boljeg rada i bolje funkcionisanje bolnice.
  • Uveo bi sistem de 2 put mesecno bolnica organizuje 2 akcije ( darivanja krvi, i akcija za civilnu obuku u pruzanje prve pomoci ) koja bi privukla interes drugih igraca, te bi se stim drasticno poboljsao Roleplay u EMS'u i generalno na serveru.
  • Smatram da sam dovoljno zreo i odrastao, da vodim jednu vako ozbiljnu organizaciju i uveo red i disciplinu medju uposlenicima ove organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

  • Pre svega, uveo bi novi funckionalniji sistem rada, uz pomoc organizovanje akcije darivanje krvi, civilne obuke i mnoge druge scim bi privukao paznju ostalih igraca na ovu organizaciju i dao bi im malu motivaciju potrebnu da se upuste u dublji roleplay u bolnici, te stim bolnica bi imala vise zanimljivost i atraktivnosti kao sto su redovne operacije, konsultacije za boljitak mentalnog zdravlja i preglede. Uz ovo bi organizovao nedeljne sastanke de bi se diskutovali slabosti bolnice koje bi se naknadno sredjivale i poboljavale organizaciju.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom