Na povu koji sam okačio se tačno vidi koji si idijevi u buševima...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dostavicu ja pov vidi se da smo ušli tu gde i viNa povu koji sam okačio se tačno vidi koji si idijevi u buševima...
Ma druže šta me zabole za žalbe admin je tražio pov od igrača i to je to. Ovo što si okačio nema veze sa životomMa sta pricas et nas ima 500 u famu pa se raspodelimo na sve strane jel ? vidio si POV , ako ti nije dovoljan jbg , dobijat ce te i vi zalbe i tjt , nije na tebi da odlucis nego na ADMINA
Druže mani me mini mape, neka lik dostavi pov i sve ok. Ne znam što pizdiš ako čovek ima pov i ako ste usli legalno?Kazes da se ne vidi nista pa POGLEDAJ MINI MAPU
Hoces svi da stavimo pov da vam pokazemo gde su vam bili ljudi, nemoj se praviti lud majstore…Ma sta pricas et nas ima 500 u famu pa se raspodelimo na sve strane jel ? vidio si POV , ako ti nije dovoljan jbg , dobijat ce te i vi zalbe i tjt , nije na tebi da odlucis nego na ADMINA
Dostavljam pov čim stignem kuciHoces svi da stavimo pov da vam pokazemo gde su vam bili ljudi, nemoj se praviti lud majstore…
Nt legalan je rev opusti seAko treba pov de smo usli dacemo i nek se ovaj revolver koji igrac koristi da se proveri.
Eto i jel to bio toliki problem? Nego mora da se plače odma
Tobiase i Dragane dosta rasprave ovde pv je dostavljen iEto i jel to bio toliki problem? Nego mora da se plače odma
Druže aj ne laprdaj. Prvi tvoj pov ne dokazuje ništa, drugi pokazuje sve i to je to. Ušli ste legano i uzivajPa neznam ja ko place , sto ste pali jbg vidio si moj pov i bio je dovoljan pali ste i jbg
Nema šta da povlačim usli ste ok vidi se na drugom povu sve. Što se mene tiče admin može da zatvori žalbu. Ali nije frka povućiću ako vam to nešto značiTobiase dra
Tobiase i Dragane dosta rasprave ovde pv je dostavljen i
Povući žalbu ako možeš jer ja mislim da se sve jasno vidi na povv
Nema na čemu brate nije ovo nikakvo nameštanje mislio sam da ste ušli ranije i hteo sam da vidim šta se desilo jer mi je bilo čudno ništa drugo. Ušli ste sve legalno i to je to. GGHvala
Mogo si da zatražio pov meni na dc dostavio BiH ali okNema na čemu brate nije ovo nikakvo nameštanje mislio sam da ste ušli ranije i hteo sam da vidim šta se desilo jer mi je bilo čudno ništa drugo. Ušli ste sve legalno i to je to. GG
A jbg otkud znam da si ti uopšte, i koj ti je disc poz pozMogo si da zatražio pov meni na dc dostavio BiH ali ok
Hvala još jedamput pozz