Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29769
Players nickname
Alex Morningstar
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 12, 2023
Time
09:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/502353/

Alex Morningstar

Player
Player
Zdravo Abrahame, administracijo,

Ovim putem saljem molbu za unban ili bilo kakvu vrstu skracena bana na manje od 30 dana u cilju izbegavanja gubitke svega sto sam do sad steko.
Buduci da ste vec upuceni u situaciju jedino na sta se mogu pozvati jeste moja dosadasnja pozrtvovanost i prisustvo na serveru kroz razne nacine.
Takodje eto i ako zelite podeliti vasu dobru volju samnom.

Hvala na svemu do sad,
Svako dobro,

Bankman

Player
Player
Zdravo Abrahame, administracijo,

Ovim putem saljem molbu za unban ili bilo kakvu vrstu skracena bana na manje od 30 dana u cilju izbegavanja gubitke svega sto sam do sad steko.
Buduci da ste vec upuceni u situaciju jedino na sta se mogu pozvati jeste moja dosadasnja pozrtvovanost i prisustvo na serveru kroz razne nacine.
Takodje eto i ako zelite podeliti vasu dobru volju samnom.

Hvala na svemu do sad,
Svako dobro,
Zbog čega da ti dobiješ unban? Ili da ti skrate ban?
Tebi je grand više puta došao u susret.
Ne snimas sve slojeve i plus si pao PC check.
Ja neznam kako možeš tražit unaban ili da ti skrate ban kako bi spasio nešto..
Pravila su Pravila to je zakon Granda i mora da se poštuje.
Kako tebi pravilo tako i svima.

Lep pozdrav 😊

aleksa5669

Player
Player
Zamisli praviš se pametan kako si spreman za svaku vrstu provjere, nakon PC Checka padneš, i opet imaš obraza da tražis neko pomilovanje, svjesno lažeš sam sebe

Ti nemaš obraza i jedino znaš da places i varaš, rekao sam ti mi cemo kupiti na aukciji car sharing i nemoj da se brineš, za tebe imamo popust kada budemo rentali ti auta

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
Zamisli praviš se pametan kako si spreman za svaku vrstu provjere, nakon PC Checka padneš, i opet imaš obraza da tražis neko pomilovanje, svjesno lažeš sam sebe

Ti nemaš obraza i jedino znaš da places i varaš, rekao sam ti mi cemo kupiti na aukciji car sharing i nemoj da se brineš, za tebe imamo popust kada budemo rentali ti auta
to ko ce ga uzeti to cemo jos videti i mi konja za trku imamo :D

sloopdogg

Player
Player
Pozdrav, ja smatram da bih trebalo da mu se pruži još jedna šansa. Jer odlično poznajem ovog momka, dosta je vremena uložio na ovaj server i na ono što je steko. Također pokušavao je da bude dobar prema svima na serveru i veoma je dobar kao igrač.
Srdačan pozdrav.
A to sto jedobio car sharing od zampa i treba dobiti ban za 1.7 niko to ne gleda :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom