Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46317
Players nickname
Glen Wilder
Suspect ID
37830
Date of violation
Oct 12, 2023
Time of violation
21:47
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JTsga5KtwGg

Gazim Odiamo

Player
Player
Ovako hodao sam do svoga stana.Naletio je lik namjerno me pukupio vozilom marke mercedez.Poceo je da puca bez G.P 6.15 pravila.Ako moze da se kazni hvala

P.S razumijem da se vidi samo auto na kratko ali pokupio me je autom sto se vidi po Heal 90 od 100hp.I onda je krenuo da puca.

Michael Goat

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV čitave situacije. Imate rok 12h

Gazim Odiamo

Player
Player
Ja vam gospodine admine evo saljem POV kako oni odlaze.Shvatite da ne mogu da snimam svu situaciju na SRW.Evo jos 18 sekundi kako odlaze sa mjesta zlocina.Molim vas prihvatite zalbu jer nije Glen sismis.Tacno se vidi da me udarili autom maknuli su mi 10 posto HP.Posle je poceo da puca po meni.Evo pov 2 kako lezim mrtav i oni odlaze.Neka on postavi POV zasto je mene udario i pucao po meni bez ikakve RP situacije? bandicam 2023-10-12 21-47-30-310

Djoksen

Player
Player
Ja vam gospodine admine evo saljem POV kako oni odlaze.Shvatite da ne mogu da snimam svu situaciju na SRW.Evo jos 18 sekundi kako odlaze sa mjesta zlocina.Molim vas prihvatite zalbu jer nije Glen sismis.Tacno se vidi da me udarili autom maknuli su mi 10 posto HP.Posle je poceo da puca po meni.Evo pov 2 kako lezim mrtav i oni odlaze.Neka on postavi POV zasto je mene udario i pucao po meni bez ikakve RP situacije? bandicam 2023-10-12 21-47-30-310
Molis admina da ti prihvati zalbu, sramota.

Michael Goat

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • POV čitave situacije nije dostavljen u zadatom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom