ja ne kazem da je ovo cheat,ali me zanima jel sam bio d-sync cim me puca kroz zid kao sto vidite ali za svaki sluc da vidim POV ako bude off topic kom kaznite
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta nece okaciti na ovom forumuja ne kazem da je ovo cheat,ali me zanima jel sam bio d-sync cim me puca kroz zid kao sto vidite ali za svaki sluc da vidim POV ako bude off topic kom kaznite
jel bre neko pitao za misljenje aj pali breSta nece okaciti na ovom forumu
Za šta vi kačite,glupost.ja ne kazem da je ovo cheat,ali me zanima jel sam bio d-sync cim me puca kroz zid kao sto vidite ali za svaki sluc da vidim POV ako bude off topic kom kaznite
jel te pito iko sta,admin ce odliciti ne vi,kada vi kacite gluposti to nikom nista samo znate da serete prvo pogledajte vase postove pa onda komentarisiteZa šta vi kačite,glupost.
youtube.comjel te pito iko sta,admin ce odliciti ne vi,kada vi kacite gluposti to nikom nista samo znate da serete prvo pogledajte vase postove pa onda komentarisite![]()
.com![]()