Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare_2

Player
Player
Joined
May 14, 2023
Messages
72
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 10h +
5. Vaš Discord: mare15
6. Vaše ingame ime: Mare Siion
7. Vaš ID: 14907

Dodatne informacije

1. Lider za
EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?


-Moj dosadašnji rad u EMS-u omogućio mi je da duboko razumijem kako organizacija funkcionira. Tijekom 4 mandata, obavljao sam funkciju šefa osoblja (03), što me osposobilo za razumijevanje svih aspekata naše organizacije, uključujući i najmanje detalje koji su bitni za našu učinkovitost.

-Poznajem dobro pravila grada i pravila EMS-a, i to je temelj za siguran i efikasan rad. Svojim znanjem i iskustvom, mogu osigurati da se naš EMS tim kreće u skladu s propisima, čime pridonosimo sigurnosti i zadovoljstvu građana.

-Vjerujem da sam potpuno spreman za preuzimanje uloge direktora EMS-a. Moje iskustvo omogućuje mi donošenje ispravnih odluka, a kao lider ću raditi na motivaciji i usmjeravanju našeg tima prema uspjehu.

-Kao direktor, zalagaću se za poštovanje, pravdu i ozbiljnost među kolegama. To je važno jer bez ovih vrijednosti, ne može postojati red i zajednički rad unutar naše organizacije. Spreman sam voditi nas prema postizanju tih ciljeva i stvaranju pozitivne radne atmosfere.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Minimalni zahtjevi za zapošljavanje u EMS-u trebali bi biti IC najmanje 8 godina i OCC 14 godina.

-Kako bismo osigurali dostupnost lijekova u svakom trenutku, predlažem češće akcije lab tima. Uvođenje 4-5 akcije lab tima svake sedmice omogućava nam da održavamo dovoljne zalihe lijekova za sve organizacije u gradu.

-Radi motivacije, planiram povećati bonuse za naše zaposlenike u EMS-u. To će im dati želju na još bolji rad i predanost pružanju hitne medicinske pomoći.

-Organizirali bi smo edukaciju za građane o pružanju prve pomoći, barem jednom svake dvije sedmice. Ovaj program bi se odvijao na parkingu EMS-a, gdje bi građani mogli naučiti kako pravilno pružiti pomoć u slučaju da neko padne u nesvjest i u nekim drugih hitnih situacija.

-Također bi razvili detaljne obuke u obliku video materijala za nove osobe koje su ambiciozne i žele se pridružiti EMS timu. Ovo bi osiguralo da novi članovi steknu potrebne vještine i znanje za kvalitetno obavljanje posla u EMS-u.

-Svaki radnik Ems-a morao bih da zna pravila grada i određena pravila Ems-a

-Svaki radnik Ems-a mora da pruža prvu pomoć svakom građanu

-Davali bih građanima savjete kako da se zaštite od raznih vrsta bolesti

-Povećao bih bonuse kako bih uposlenici imali volju za rad u Ems-u
 

Hrazze

G.O.A.T
Player
Joined
Aug 22, 2022
Messages
282
Upravu si, ja sam tvoju kopirao...
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom