Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32999
Players nickname
Porfirio Treho
Suspect ID
18722
Date of violation
Oct 13, 2023
Time of violation
21:58
Proofs
https://youtu.be/7pBTBqbjRYg

Harry Lime

Player
Player
Ovaj je ocigledno zalutao u RP iz nekog shooter-a, ubio je pre par minuta mog drugara koji ga, na zalost, nije snimio ali ja jesam. Ide covek od kuce do kuce i misli ako broji (bez ikakvog datog zahteva) da je sasvim ok da nekoga ispuca. Naveo je ovde na forumu mada se to na snimku ne cuje, da je razlog kradja panela koje nije ni video jer ih nema. Mislim da je stvar jasna...

Last edited:

Lav Montana

Player
Player
Video ne traje 1 minut, kao prvo, a pod drugo je to da jesam dao razlog (krqdja panela. :)

Harry Lime

Player
Player
Daj, ne pravi se mnogo pametan kad nisi - volis da pucas bez rp razloga i tjt. A bandicam nije problem, okacio sam brojne snimke koje su gledali i junior i senior admini.

Harry Lime

Player
Player
A to da sam ja "nasiban" imas petlju samo ovde da napises na forumu, jer ti anonimnost daje kurazi. Uzivo da me vidis, samo bi u zemlju gledao, kidaro.

Michael Goat

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Igrač vam je izdao uslov kao i odbrojao 5 sec (Niste ispunili njegov uslov te ima pravo da vas ubije)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom