Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32999
Players nickname
Porfirio Treho
Administrators nickname
Michael Goat
Date
Oct 13, 2023
Time
22:27
Proofs
https://youtu.be/7pBTBqbjRYg

Harry Lime

Player
Player
Odbijena mi je zalba za G.P. 6.15 uz obrazlozenje da mi je igrac izneo zahtev kojem se nisam povinovao.
Igrac koji me je ubio je to ucinio u dvoristu moje kuce u kojoj nije bilo nikakvih panela. Razlog je, dakle, izmisljen. Osim toga, na snimku se ne cuje nikakav zahtev. On je to napisao naknadno kao razlog tek ovde na forumu. Bavimo li se, dakle, onim sto se vidi ili onim sto je necija naknadna pamet?

Scarlet Aleyid

Player
Player
I treba da je rejected, postavi pov od pocetka, mozda su i bili paneli ko zna, vjv su imali razlog cim su te ubili i brojali ti. Ili se poklopi i sjedi tu jer ti prvi ne znas pravila.

Harry Lime

Player
Player
Scarlet, vidim da si se vratio sa bahama, steta. A to, "mozda su i bili paneli" je isto kao da si rekao "mozda su i imali razlog". Cisto nagadjanje. Ovde bi trebalo da se bavimo cinjenicama.
Zahtev da imam 5 sekundi da napustim dvoriste svoje kuce iz cista mira, (jer on nikakve panele nije video niti je mogao videti jer ih u dvoristu ne postavljam bas zbog likova poput njega i tebe) jednostavno nije legitiman.

Scarlet Aleyid

Player
Player
Bahami meni ne predstavljaju nista, ipak je ovo igrica, ali si ti previse usao u to da si zamjenio to sa stvarnim zivotom. Pusti djecu da igraju igricu, imas 60 i kusur godina tu se raspravljas djecom i vrijedjas ih. Mene bi bilo sramota.

1.Mozda su htjeli probati pljacku (izdan zahtjev da napustis dvoriste, nisi poslusao APPROVED)
2.Mozda su htjeli probati pljacku auta (izdan zahtjev, nisi poslusao APPROVED)
3.Mozda su ipak htjeli panele pljackat (izdan zahtjev, nisi poslusao APPROVED)

Nemoj se zaliti kad nisi upravu, i da su iz cista mira dosli sa pistoljem i naredili ti da napustis dvoriste ti treba da to ispostujes kao sto bi u 80% slucajeva u RL zivotu ljudi uradili. Ovo je cist roleplay, ako ti mislis drugacije postavi citav POV gdje bi oni mozda mogli napraviti gresku zvanu "GP 6.15 ili RDM" Bez toga se ne raspravljaj bezveze muflonu.

Zbog takvih kao ti roleplay je i sjeban na ovome serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom