Informacije
1. Vaše ime IRL: Matej Dolenac
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:2 do 8 sati
5. Vaš Discord:matej_dolenac123131
6. Vaše IG ime: Boby Polumental
7. Vaš ID:28842
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS
2.Želim biti lider ove organizacije iz tri ključna razloga:
2.1Iskustvo u EMS: Moje dugogodišnje iskustvo u EMS stručnost i znanje potrebno za unapređenje organizacije.
2.2Posvećenost zajednici: Duboko se posvećujem zadovoljenju potreba zajednice i pružanju najbolje moguće hitne pomoći.
2.3Izgradnja organizacije: Težim unapređenju organizacije kroz efikasnost, obuku i usklađivanje s promenama u EMS.
3.Savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1Smanjenje metagaminga: Zabraniti korišćenje izvanigračkih informacija, posebno putem oc radia, osim ako je zaista neophodno.
3.2Obuka o pravilima EMS: Novi članovi trebaju proći kroz detaljan pregled pravila i procedura EMS-a pri ulasku u organizaciju.
3.3Redovni treninzi: Organizovati redovne simulacije hitnih situacija i radionice kako bi se poboljšala timsku saradnju i veštine članova EMS tima.
3.4 Za ulazak u organizaciju bih zahtevao 7 godina (IC) i i 15 godina (OOC)
Hvala Vam na čitanju moje prijave.
Potpis:Matej Dolenac
1. Vaše ime IRL: Matej Dolenac
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:2 do 8 sati
5. Vaš Discord:matej_dolenac123131
6. Vaše IG ime: Boby Polumental
7. Vaš ID:28842
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS
2.Želim biti lider ove organizacije iz tri ključna razloga:
2.1Iskustvo u EMS: Moje dugogodišnje iskustvo u EMS stručnost i znanje potrebno za unapređenje organizacije.
2.2Posvećenost zajednici: Duboko se posvećujem zadovoljenju potreba zajednice i pružanju najbolje moguće hitne pomoći.
2.3Izgradnja organizacije: Težim unapređenju organizacije kroz efikasnost, obuku i usklađivanje s promenama u EMS.
3.Savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1Smanjenje metagaminga: Zabraniti korišćenje izvanigračkih informacija, posebno putem oc radia, osim ako je zaista neophodno.
3.2Obuka o pravilima EMS: Novi članovi trebaju proći kroz detaljan pregled pravila i procedura EMS-a pri ulasku u organizaciju.
3.3Redovni treninzi: Organizovati redovne simulacije hitnih situacija i radionice kako bi se poboljšala timsku saradnju i veštine članova EMS tima.
3.4 Za ulazak u organizaciju bih zahtevao 7 godina (IC) i i 15 godina (OOC)
Hvala Vam na čitanju moje prijave.
Potpis:Matej Dolenac