Na POVu se vidi da covek metka nije omasio a sto mu pistolj gleda u jednu stranu i pogadja svaki metak jako Sumnjivo . Molio bih da se Offtopic kazni . Hvala i pozdrav
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!off toppNije jadan covek kriv sto imas eksiranu cesmu od kompjutera klasicno namestanje bana.MS-13 jednom NPC uvek NPC.Jednom kalas gang uvek kalas gang.Pritom mogi si trazit disc i tu pov da ti pokaze bebo moja.Ljubi te Vuk Ice
Napases mi se cmarne vegetacije.Bejbi mojaaa.off topp
off topNapases mi se cmarne vegetacije.Bejbi mojaaa.
Pa neznam ko te je ubio 1v1 na luku pa si me kacio za Possible Cheat , a roknio sam te lagano ae poz ne mesaj se u zalbuNije jadan covek kriv sto imas eksiranu cesmu od kompjutera klasicno namestanje bana.MS-13 jednom NPC uvek NPC.Jednom kalas gang uvek kalas gang.Pritom mogi si trazit disc i tu pov da ti pokaze bebo moja.Ljubi te Vuk Ice
objasnioooPa neznam ko te je ubio 1v1 na luku pa si me kacio za Possible Cheat , a roknio sam te lagano ae poz ne mesaj se u zalbu
offtopNapases mi se cmarne vegetacije.Bejbi mojaaa.
tvoj covek moze da kaci jel mu se moze.A ti dete pocesi tumor na mozgu i odmori od granda bolje za tebeobjasniooo
GAMING stolicu ima taj sto te ubioNa POVu se vidi da covek metka nije omasio a sto mu pistolj gleda u jednu stranu i pogadja svaki metak jako Sumnjivo . Molio bih da se Offtopic kazni . Hvala i pozdrav
saftas mi g asdije : )Molio bih Admine da se kazni Wolfy SuperStar radi OffTop i vredjanja ljudi hvala
smiri se malo nervozan si mnogosaftas mi g asdije : )