Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader aplikacije za the Ballas| Strahinja Reyllii

Rejected
Status
Not open for further replies.

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
1.Vase ime IRL:Strahinja Reyllii
2.Vase godine:16
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:6h,a vikendima 11h
5.Vas Discord:Strahinja Diioorr#5049
6.Vase ingame ime:Strahinja Reyllii
7.Vas ID:39751

Dodatne informacije:
1.Lider za the Ballas

2.Zasto zelite da budete Lider ove specificne organizacije?(Navedite 3 razloga sa objasnjenjem)

1)Hteo bih biti Lider jer imam iskustva jer sam prosao kroz sve kriminalne organizacije te sam u nekim bio i HC

2)Imam sposobne ljude koji bi bili dobri zamenici i HC i koji imaju zelju da mi pomognu u vodjenju organizacije te bi poboljsali celo RP iskustvo.

3)Potrudio bih se da nas sto vise ide na akcije i da se odkazemo kao jedna ozbiljna i drustvena organizacija te da ljudi vide kako izgleda jedna sposobna vodjena organizacija.

3.Vasi saveti za poboljasnje RolPlay-a u organizaciji?

Moj cilj je da organizacija koju ja budem vodio bude upamcnea od svih ostalih po aktivnosti,kvalitetu i disciplini u organizaciji

Toksicnost bi bila zabranjena kod mene.Bio bi odlican odnos izmedju Lidera i ostalih clanova nebitno koji si rank radicemo na odnosu prijatelja,a ne ja kao Lider da se isticem od drugih

Ljudi bi morali da dobro poznaju pravila grada.

Ne bih tolerisao toksicnost i kaznjvao bih one ljude koji budu toskicni.

Zamenici i HC bi mi pomogli oko vodjenja organizacije te bi mi rekli sta nije,a sta jeste dobro odradjeno.

Sastanke bih odrzavao 2 puta nedeljno da popricam sa clanovima i da mi kazu da li imaju neku zamerku i da li nesto treba poboljsati u organizaciji.

Primao bih ljude u organizaciju koji imaju 7 godina u gradu i poznaju RP pravila

RANKOVI:
1.Suspend
2.Hewbie
3.Loyal Member
4.Hustler
5.Grafiti team
6.Grafiti team Leader
7.Gheto Cleaner
8.Nighycrawler
9.Capo
10.O.G
11.Turfer