Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29769
Players nickname
Alex Morningstar
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 15, 2023
Time
10:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/502353/

Alex Morningstar

Player
Player
Pozdrav Abrahame, Mujo, administracijo,

Saljem jos jednu molbu za unban,
Ono sto vi znate i svi ostali jeste koliko sam do sad vremena i pozrtvovanosti ostavio u oblikovanje RP-a na serveru,
Od samog pocetka svog igranja sto je Oktobar prosle godine sam ucestvovao u aktivnom oblikovanju RP-a na serveru i cinio ljudima igranje zanimljivijim,
Tek u zadnje vreme nakon uspeno zavrsenog mandata u NG sam se 'penzionisao' od organizacija i malo vise posvetio familiji,

Opravdano sam kaznjes sa vase strane jer ste nasli neke nedozvoljene stvari na mom racunaru koje sam ja iz znatizelje uzeo i zaboravio apsolutno na njihovo postojanje,
Pucac nisam, mozete cak i proveriti da na nalogu jedva da i posedujem u nekom manjem broju te 'resurse' na sta je bacena sumnja na mene,

Samo saljem molbu za drugu sansu da nastavim sa igrom na serveru i mogucnost da sacuvam tesko stecenu imovinu mene i moje familije koja je vezana za moj nalog,

Hvala unapred,

Bankman

Player
Player
Pozdrav Abrahame, Mujo, administracijo,

Saljem jos jednu molbu za unban,
Ono sto vi znate i svi ostali jeste koliko sam do sad vremena i pozrtvovanosti ostavio u oblikovanje RP-a na serveru,
Od samog pocetka svog igranja sto je Oktobar prosle godine sam ucestvovao u aktivnom oblikovanju RP-a na serveru i cinio ljudima igranje zanimljivijim,
Tek u zadnje vreme nakon uspeno zavrsenog mandata u NG sam se 'penzionisao' od organizacija i malo vise posvetio familiji,

Opravdano sam kaznjes sa vase strane jer ste nasli neke nedozvoljene stvari na mom racunaru koje sam ja iz znatizelje uzeo i zaboravio apsolutno na njihovo postojanje,
Pucac nisam, mozete cak i proveriti da na nalogu jedva da i posedujem u nekom manjem broju te 'resurse' na sta je bacena sumnja na mene,

Samo saljem molbu za drugu sansu da nastavim sa igrom na serveru i mogucnost da sacuvam tesko stecenu imovinu mene i moje familije koja je vezana za moj nalog,

Hvala unapred,
Dečko kako te nije sram?
Svaki dan šalješ unban Appeal.
Čak si poslao i Mazhoru i on te odbijo.
Ti treba da dobiješ Ban na forumu sad.
Kolko puta ti pisao Abraham da ne možeš dobiti unban.
Imaš 60 dana ban i pomiri se sa tim.
Igraj na twinki dok ti ne istječe ban
-NE SNIMAŠ SVE SLOJEVE
-PAO SI PC CHECK

Pokušao si kod Abrahama
Sad kod Muje.. Ako nisi znao oni su ti isti Admini.
I poštivaju Zakon Servera.
Ako će ti jedan Admin odbiti misliš da će ti drugi prihvatiti?
Ja neznam kako te nije sram
Da smaraš tako puno Abrahama
i sad si počeo i Muju.

Daniel Zampa

Player
Player
Dečko kako te nije sram?
Svaki dan šalješ unban Appeal.
Čak si poslao i Mazhoru i on te odbijo.
Ti treba da dobiješ Ban na forumu sad.
Koliko puta ti je napisao Abrahama da ne možeš dobiti unban.
Imaš 60 dana bana i pomiri se sa tim.
Igraj na twinki dok ti ne istječe ban
-NE SNIMAŠ SVE SLOJEVE
-PAO SI PC PROVJERA

Pokušao si kod Abrahama
Sad kod Muje.. Ako nisi znao oni su ti isti Admini.
Poštivam Zakon Servera.
Ako će ti jedan Admin odbiti misliš da će ti drugi prihvatiti?
Ja neznam kako te nije sram
Da smaraš tako puno Abrahama
i sad si počeo i Muju.
Kako je lijepo vidjeti da i dalje ima ovakvih osoba kojima je jedina zanimacija kreirati lažni profil kad netko dobije ban i visiti po čitav dan na svakoj žalbi kako bi komentirali i veselili se nečijoj kazni.
Upali grand, uživaj u igri i ostavi se foruma ako se tebe ne tiče, osim ako i sam nisi već banan pa odatle ta mržnja i zavist…

Bankman

Player
Player
Kako je lijepo vidjeti da i dalje ima ovakvih osoba kojima je jedina zanimacija kreirati lažni profil kad netko dobije ban i visiti po čitav dan na svakoj žalbi kako bi komentirali i veselili se nečijoj kazni.
Upali grand, uživaj u igri i ostavi se foruma ako se tebe ne tiče, osim ako i sam nisi već banan pa odatle ta mržnja i zavist…
Kad ti netko psuje hleb i Boga
I to bez razloga samo što si tamo stajao onda bi i ti malo drugačije razmišljao o ovom čovjeku.

Oprostite ja vjerujem u Boga i ne dozvoljavam nikome da psuje hleb od kojeg mi živimo i Boga u Kojeg mi vjerujemo.

Inače ovaj čovjek je trebao dobiti blacklistu za vrijeđanje projekta.
Neznam dali admin Kojke ima taj POV
Kako je Alex Morningstar vređao projekt

Alex Morningstar

Player
Player
Ja vredjao projekat?

Voleo bih da vidim i ja to cudo, ja sam ovde jedan od sake ljudi koji se zapravo zalazu za projekat a ne sebicno igraju samo svoju igru.

Pisi sa main naloga ako si vec toliko pametan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom