Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogresno donesena odluka | Minolina Ashford

Status
Not open for further replies.
Your ID
9496
Players nickname
Harry Darleyson
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Oct 15, 2023
Time
01:52
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/506873/

Hipoteras

Player
Player
Poštovanje Mujo i Abraham Prije svega ne želim da ova žalba bude direktna žalba na administraciju i da se neko kazni, nego da procitate ovaj post i pregledate žalbu profesionalno kao i do sada jer smatram da je ovdje neki nesporazum Igrac sam koji nema neko bogastvo u igrici, nemam ni biznis, nemam ni novca a ni imovine neke vrijedne. Sinoc sam dobio BAN za snimanje, odgovor je da ne snimam sve sloveje, mislim da je to neka greška, jer snimam sa NVIDIA GEFORCE, od pocetka igranja na ovom serveru i to se ne mjenja. Odmah da Vam kažem ovo nije molba i ne želim da Vas molim za unban, jer Mujo i Abraham ne želim da nekog molim za nešto što nisam kriv, nisam ovdje došao da pišem žalbu kako bi nekog lagao kao neki pojedinci, jer nisam takva osoba, stariji sam momak, imam posao, porodicu, dodjem na Vaš projekat igram, zabavim se i to je sve. Želim da razmotrite zašto sam banan i koji su tacno razlozi, ukoliko treba može da se odradi PC CHECK i svaka vrsta provjere, video dokaze od žalbi sam sacuvao ukoliko bude potrebno kako bi se pregledali još jednom. Najveca žalost je ta što volim svoj ID i mnogi me ljudi preko njega poznaju i ne želim da se to promjeni. Stvarno ne znam šta se desilo i zašto sam ovo dobio, ali kao što u pravilima pise najbolji nacin za postizanje pravde je žalba, jer zaboli me duša kada me neko okrivi za nešto što nisam kriv Ukoliko budete u mogucnosti sa vremenom da mi se odradi PC CHECK i ukoliko pronadjete nešto nelegalno i ukoliko budem neispravan, odgovorno zahtjevam PERMA BAN i da više nikad ne igram,jer kao što kažem mislim da sam ispravan 101% Prijatan dan Vam želim U nastavku Vam dostavljam moj discord Hipoteras#3183

Hipoteras

Player
Player
Zelim da napomenim da su sve zalbe razmatrene i odbijene kroz 5minuta zbog navodnog ne snimanja slojeva

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Posto nije event u pitanju skinut cu vam ban ovog puta ali idite u vase privacy control postavke preko ALT+Z i ukljucite ovo jer vam ne snima zapravo sve slojeve.

1697395984805.png

Status
Not open for further replies.
Top Bottom