Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43731
Players nickname
Jozza Shayk
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Oct 15, 2023
Time
00:00
Proofs
.

Jozza Shayk 🔥

Frankfurt am Main
Player
Draga administracijo kao sto sam danas video ja sam dobijo permu Na twinku koji nije twink nego je moj main account i ja nisam ni imao twink samo sam imao jedan main account po imenu Jozza Shayk 43731 Vi ako zelite Mozete proveriti logove i videti da nista nisam uradijo Ako Zelite da vidite neke detaljnije informacije mozete mi slobodno pisati na discordu koji je ( hellokittyjozza) Mozemo odratiti neke provere ili tako nesto ja da sam nesto uradijo ja bih vam lijepo objasnijo ali ovako nema smisla da budem perma banovan smatram da ste pomesali moj acc i acc od Luxi hoodzinic 12664 kad sam usao na njegov acc na epic games da instaliram gta i da napravim acc u grand i sutra dan sam kupijo moj gta na steam i tako sam nastavijo da igram grand Meni bi bilo jako zao da dobijem permu na ovome projektu jer sam mnogo drugara stekao i mnogo drugara sam privukao da igraju grand grand je bila jedina stvar u poslednjih 2 meseca koja je mogla da skrene paznju za nekih stvari u rlu o kojim sad nebih pricao imam mnogo dobrih uspomena zezao sam se sa drugarima u marabunti svaki dan smo radili talacke i sad od jedan put meni nije sve jedno verujte mi da sam imao vise od 1 acc ja vama nebih pisao 3 zalbe za redom te bih vas Molijo samo da proverite i da vidite da imam samo jedan account sa mojom ip adresom i to je to to je sve sta zelim od vas proverite moju ip adresu i ip adresu od Luxi hoodzinic 12664 Pa ce te da vidite da pricam istinu Hvala vam mnogo i da se ne resi i da se resi problem grand mi je bila jedna od nekako najboljih stvari bio bih mnogo zavhalan ako bih odgovorili :)

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nazalost ovo se racuna kao twink, nikakvi dokazi nisu ostavljeni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom