Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996
Players nickname
Teo Bumbar
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 15, 2022
Time
0000
Proofs
/

t30vich

Player
Player
Dragi Abraham i Mujo, vec znate da sam prije godinu dana dobio ban za trashtalk prema Ivkezzu, tadasnjem kuratoru administracije. Jucer je bilo tocno godinu dana od kad sam dobio blacklistu na serveru. Priznajem da sam radio ban evade jer sam jako zelio igrati na serveru, ali nakon malo vise od tjedan dana shvatio sam da mi nije zabavno kao kad sam igrao sa svim ljudima sa kojima sam se druzio kada nisam bio banovan i kada sam mogao razgovarati sa svima po pijaci i eventima . Kada je account dobio ban za ban evading shvatio sam da nisam to niti trebao raditi i samo pricekati da dobijem unblacklist na pravedan nacin. Stvarno mi je zao za sve lose sto sam napravio i otezao vas posao. Vec godinu dana zbog svoje greske jer nisam razmisljao kakve bi mogle biti posljedice, nisam igrao i kako sam u tih godinu dana razmisljao o mojoj pogresci sve vise shvacam da je takvo ponasanje zasluzilo datu kaznu, ali mislim da se svi mogu promeniti i da svi zasluzuju drugu sansu. Ako bi mi mogli pruziti takvu priliku bio bi vam i vise nego zahvalan. Postujem vasu odluku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom