Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29810
Players nickname
Stefan Armani
Administrators nickname
Tijana Veljkovic
Date
Oct 17, 2023
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/7B7JrTXQLR8

Popee

Player
Player
Dobro vece ili Dobro dan kome god da cita, pucao sam se u getu dokle me nisu ubili sve je proslo kao i obicno krenuli su da me robaju ja nisam znao kako da dignem ruke i tu je spustio pusku ja sam poceo da bezim jeste da bi se plasio u pravom zivotu samo da ima pistolj ali ovo je Grand i tako kakvo je pravilo i ja sam poceo da bezim tu su me opet ubili i digli objasnili kako da dignem ruke iako im je trebalo malo vise da se skontamo , uzeli su mi pare i hteli su puske da mi uzmu rekli su da bacim ja sam rekao da ne bacam puske i da ih nemam u kosi posle toga dosao je igrac koji je drzao pusku na meni i opucao me je i pitao da li se plasim za zivot naravno da se plasim sam odgovorio i on me je ubio Tada Admin Tijana Veljkovic me je poslala za FearRP kada sam je pitao zasto me je poslala rekla je da nisam ispunio uslov a uslov nije ni postavljen nego pitanje na koje sam odgovorio, Pitala me je ka zasto nisam bacio Oruzije rekao sam da li ti imas oruzije u kosi pa mozes da ih bacis. Odgovorila mi je kako trebam da spustim ruke i bacim, a to bi ispalo kao FearRP jer momci drze 2 puske na meni i bio sam uplasen i da se pomerin a kamoli da spustim ruke ili da pokusam da bezim ja da mogu da radim sta hocu sa rukama dokle imam dve puske pa sta bi sve mogao da uradim da izvadim puske i da krenem da pucem. Mislim da je Admin dao pogresnu odluku i hteo bi da se kazni Admin.

Svi imate u Povu :D

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom