Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28361
Players nickname
Ana_Dzonson
Administrators nickname
Minolina
Date
Oct 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/SUiqXP6

Ana Dzonson

Player
Player
Pozdrav Mujo i MInolina, dobila sam ban za 1.1 i za 1.4. Ja se ne secam iskreno da sam nekome dala nalog i mislim da je u pitanju neka greska. Ukoliko nije greska ja se najiskrenije izvinjavam i obecavam da se nece ponoviti. Igram na serveru vec duze vreme i najiskrenije se kajem ukoliko sam bilo sta pogresila. Zaista zelim da dobijem unban jer mi je stvarno stalo do ljudi s kojima sam RP-ala i zelim da nastavim RP i pricu koju sam zapocela. Najiskrenije se izvinjavam administraciji servera za te stvari koje sam pogresila i ukoliko sam izazvala nesto. Takodje zelim da dobijem unban da bih opet mogla normalno da igram i da nastavim svoju pricu jer sam dosla do velikog nivoa sto se tice RP price. Jos jednom, najiskrenije se izvinjavam ukoliko sam pogresila i obecavam da se to nece ponoviti. Voljna sam da dam bilo koje dokaze ili bilo sta sto se od mene bude trazilo. Pozdrav !

Ana Dzonson

Player
Player
Na razmatranju
Postovanje Administracijo i Mujo, ja se stvarno izvinjavam zato sto odgovaram na Vas komentar ali samo zelim da pitam da li ce odluka biti doneta u skorije vreme zbog imovine i svega sto imam na nalogu. Jos jednom stvarno se izvinjavam i nemojte gledati na ovaj komentar kao na pokusaj da ubrzam odluku ili nesto slicno, samo zelim da znam da li ce biti u skorije vreme zbog sve imovine na nalogu i zbog toga sto mi se puno igra na Vasem serveru. Sve najbolje, pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom