Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected MG, GP 3.1, Drzavna pravila org 5.1, 5.2, 5.3 | ID 38735

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32860
Players nickname
Yubel Yin
Suspect ID
38735
Date of violation
Oct 18, 2023
Time of violation
3:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yTFUnxscHQI

fakeyubel

Player
Player
Scenario pre ovoga ( ukratko i bez snimka ):
- Pljackali ID 44241, 5576 i 38735 nekog desetog lika na autoputu, ja pao sa skutera mene ubili dosla devojka moja da me digne i nju ubiju
ja sam umro i otisao u bolnicu nju su digli vredjali je govorili kako ce je silovati, 2-3 puta je ubili pa opet digli vredjali i kako ce to raditi celu noc cisto radi zezanja
i ljudi su tipovi koji gledaju igricu poput realnosti. Ja sam njoj rekao da izadje jer to nije RP ona izasla i isekli su sve sem tog zadnjeg dela gde napusta igru.
( ovaj snimak oni imaju samo su ga isekli )
Oboje smo ispred bolnice jer smo bolnicari i pricamo medjusobno dok ti isti likovi nisu dosli i poceli OOC da vredjaju.

Zalba na mene: Approved - G.P. 6.2 | 32860

SLEDECI SNIMCI U IGRICI SU SE OBAVLJALI OOC.

Dokaz:

Denza Washington 🔥

Player
Player
Ženu i djecu mi spominje !!! Znaci sramotno, pošto se nece kazniti za to jer je editovao klip i snimao OBS-om neka se kazni za OBS,jer sa ovakvim igracima nema RP-a

fakeyubel

Player
Player
vidi se sve drugar i koristio sam shadow replay pogledaj snimak
dobio sam vec jednom ban za obs ucim na svojim greskama xD
+ vredjate sat vremena moju devojku da je kurva
+ Nema RP sa vama imas idalje svoj snimak da posaljes kako RP-as, ja sam umro, sto znaci ne bih vas se trebao secati, gledali smo svoja posla dok vi niste dosli i poceli vredjati i pricati kako ste nas ubili na autoputu sto ne zvuci bas po Roleplay-u ali mzd ti drugacije gledas sta znaci RP.

Last edited:

wwaki

Player
Player
Ženu i djecu mi spominje !!! Znaci sramotno, pošto se nece kazniti za to jer je editovao klip i snimao OBS-om neka se kazni za OBS,jer sa ovakvim igracima nema RP-a
Kao prvo, nije psovka žene i djece. To što je tebe bezazlena rečenica uvijedila samo dokazuje da u tome ima istine, što me ne bi čudilo s obzirom kako se ponašaš. A što se sramote tiče, ne znam ja tko je rage quitao i spawnao se u organizaciji kako bi uhapsio random osobe s kojima se prepire. Mene bi toga bila sramota. A da ne pričamo o tvojim prijetnjama o silovanju i vrijedjanju (kurva, drolja) na temelju ničega. I još tvoji komentari pri kraju naše interakcije gdje si toliko defenzivan sa svojim kolegama i govoris kako si "opasan irl". Cringe

Aki Lazic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Dostavljeni POV je editovan​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom