Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46543
Players nickname
Cofi Superstar
Administrators nickname
Aki Lazic
Date
Oct 19, 2023
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/MSI408Vvb2M

Cofi Superstar

Player
Player
Postovani, danas sam dobio ban za G.P 3.1 jer sam coveku rekao da cu da ga jebem usta i da cu ga okaciti pred adminom. Ja se izvinjavam za to sto sam rekao ali sam bio iznerviran zato sto je covek dosao sam u patrolu, bez biografije i sa mitraljezom je krenuo da me puca bez brojanja. Sve to imam u povu koji cu sada staviti kao dokaz. Ja se opet izvinjavam na tome sto sam uradio, pov od psovanja nemam ali ga mozete zatraziti od administratora Aki Lazica. Svako dobro

Cofi Superstar

Player
Player
Postovani, danas sam dobio ban za G.P 3.1 jer sam coveku rekao da cu da ga jebem usta i da cu ga okaciti pred adminom. Ja se izvinjavam za to sto sam rekao ali sam bio iznerviran zato sto je covek dosao sam u patrolu, bez biografije i sa mitraljezom je krenuo da me puca bez brojanja. Sve to imam u povu koji cu sada staviti kao dokaz. Ja se opet izvinjavam na tome sto sam uradio, pov od psovanja nemam ali ga mozete zatraziti od administratora Aki Lazica. Svako dobro
(snimam sve slojeve ako se pitate kako sam se deafo a nisam na discord tabo imam bind za to da rascistim samo)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom