Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za San Andreas Highway Patrol I Ognjen Alcaponee

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Ognjen
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 4-10h
5. Vaš Discord Ognjen46114
6. Vaše ingame ime Ognjen Alcaponee
7. Vaš ID 46114

Dodatne informacije

1. Lider za..... San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Imam dosta iskustva u state organizacijama. (Bio sam u svim State Organizacijama u kojima sam imao priliku da radim a to su LSPD,SAHP,GOV,NG,EMS)
- Smatram da dobro poznajem Roleplay pravila i Generalna Pravila
- Smatram da sam spreman za leadera State Organizacije i hteo bi se oprobati u tome.( Smatram da sam spreman za lidera zbog mog iskustva u organizacijama)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- U organizaciju cu ubacivati samo ljude sa dobrim znanjem o Roleplay pravilima i o Generalnim Pravilima
- Potrudicu se da SAHP bude sto aktivniji na akcijama (Talackim situacijama,Gun Store-ovima,24/7 Prodavnicama)
- Pobrunucu se da clanovi SAHP-a budu sto aktivniji tako sto cu imati zamenike koji ce to pratiti.
- Imacu barem 1 sastanak sa clanovima nedeljno.(Smatram da je ovo dobro da bi se videlo da li se svi slazu i kako im se cini u organizaciji)
- Ukoliko neko od clanova prekrsi neko pravilo a da nije znao potrudicu se da mu objasnim gde je pogresio i sta je pogresio.(Uz rank down ili Suspend zavisi od situacije)
- Tretirao bih ljude isto a ne po tome da li su HC ili ne

Rankovi u organizaciji:

1. Suspend
2. Sheriff Regrut
3. Sheriff Officer
4. Sheriff Senior Officer
5. Sheriff Inspektor
6. Sheriff ATJ Team
7. Sheriff Instruktor
8. Sheriff Supervizor
9. Sheriff Stanice
10. Pukovnik