Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Jevtic

State
Player
Informacije

1.
Vaše ime IRL Aleksandar
2. Vaše godine 16
3.
Vremenska zona GMT +2
4.
Prosjek online po danu 2-9h
5.
Vaš Discord _kingzyy
6.
Vaše ingame ime Aleksa Milicevic
7. Vaš ID 45655

Dodatne Informacije

1.
Lider za.....
SAHP(San Andrea Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
·
Ja zelim da povoljsam ovu organizaciju i ucinim da ispuni svoj kapacitet. Ova organizacija je u proslosti radila na jako losem nivou, ima mnogo problema u samoj strukturi koja je postojala u organizaciji. Loša kordinacija i loši planovi doveli su do toga da se prave i ostali problemi, najvise uticaja na to je imala viša komanda koja nije toliko reagovala na greške drugih članova.

· Mislim da bih svojim iskustvom u SAHPu doprineo poboljsanju gresaka koje su pre postojale u organicaiji. Sa obzirom da sam bio na visokoj poziciji u prošla 2 mandata video sam tačno na čemu i kako treba da se radi da bi organizacija imala neki standard. Pričajući o iskustvu mislim da organizaciju trebaju voditi ljudi koji su iskusni o njoj a postojalo je momenata kada su u organizaciju dovodjeni neiskusni ljudi koji su drzali poziciju u visokoj komandi.

· Želim da budem lider ove organizacije i dodjem do novih iskustva sa obzirom da mi je najviši čin u državnim organizacijama bio zamenik lidera(29. Pozicija). Verujem da sam spreman da budem lider ove organizacije jer sam odgovoran, zreo i imao sam veoma dobar ugled medju clanovima organizacije u proslim mandatima. Ima mnogo toga što ja znam i što mogu da promenim što drugi ljudi ne znaju i nebi mogli.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
·
Bolje bih kordinirao ko šta radi u organizaciji pošto se ranije nije znalo ko šta radi jer ništa nije bilo tačno odredjeno od strane lidera. Nisu postojala stroga pravila i to je dovelo do neozbiljnosti pri radu.

· Radio bih na tome da imamo komunikaciju u svakom trenutku jer za dobru organizaciju potreban je timski rad, a za to je potrebna i dobra organizacija. Nije potrebna samo dobra komunikacija medju nasim clanovima nego i sa ostalim organizacijama. Koristio bih već postojeće kodove za komunikaciju koji su sledeći:

10-1: Sastanak/Okupljanje na parkingu organizacije
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem
10-4: Potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava sa dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava u toku
10-11: Pljačka u toku
10-16: Povređen civil
10-20: Lokacija
10-21: Provera statusa
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna podrška
10-57: Viktor: Potera za vozilom
10-57: Fokstron: Potera za osumljicenim koji bezi peske
10-99: Sitacija završena

Kod A: Pad igre
Kod B: Resetujte mikrofon/radio(F8)
Kod 1: Hitna situacija, otkazivanje svih trenutnih radnji i upućivanje na lokaciju dešavanja
Kod 2: Odazivanje na poziv samo sa rotacijom
Kod 3: Odazivanje na poziv sa rotacijom i sirenama
Kod 4: Situacija pod kontrolom
ETA: (Estimated Time of Arrival) Predvidjeno vreme dolaska na lokaciju

· Takodje bih bolje kordinirao pozicije u organizacije tako da svaka pozicija ima nešto drugačije da radi od ostalih i da pritom bude efikasna.
Predvidjeni SAHP činovi(Moguće je napraviti po neku promenu):

30. | Državni Sheriff
29. | Zamenik Državnog Sheriffa
28. | Asistent Državnog Sheriffa
27. | Sheriff Izvršni Direktor

26. | Pukovnik
25. | Major
24. | Kapetan
23. | Komandir Stanice
22. | Glavni Inspektor
21. | Komandant ATJa
20. | Zamenik Glavnog Inspektora