By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa da nisi nista rekao pravis se lud ne zelis da napustis aaa 5 nas je prije bilo druze jedno je igrica drugo je sto ti je krivo bilo sto smo prvi bili pa si htio bilo sta da izvuces iz toga svaka ti cas bas si fraercina samo tako nastaviBukvalno nista nisam rekao, samo da ne smete da me ubijete pre OC eventa.
Nakon pregledanih dokaza recicu da si najebo hvalaPrvo smo druze bili 100 puta si bio zamoljen od strane nas 5 da napustis jer smo prvi bili tu ti si se napravio mangup i odlucio pored nasih 5 puski i opominjanja da ne napustis objekat jer si dosao da se kao takmicis sa nama ko ce prije poceti napad i onda mi dolazi tvoj drugi drugar i vrijedja nas sve kako smo debili i kako smo netacni i svakakvi ja mislim da smo bili fer jer smo ga zamolili jos je imao ponavljam 5 puski na glavi i morao si da napustis objekat ti se kao ne bojis za svoju sigurnost pored 5 puski uperene u glavu sta ces tako doci u prodavnicu u rl kod pljackasa i najnormalnije pored njihovih 5 puski da stojis i kazes kako neces da napustis objekat jer se ne bojis za svoju sigurnost uredu je druze hvala ti neka si postavio na forum sve administracija ce odluciti sta ce biti i kako sa kime jer koliko mozda mi smo vrijesili toliko si i ti pogrijesio mozda cak i vise ali to je to neka administracija odluci sta ce biti
I balaklava je iz bincaOdelo je iz binca.
Hvala na informacijama ❤Nakon pregledanih dokaza recicu da si najebo hvala
Dobro brate ali mi smo dosli 20 min pre napada i dva minuta pre si se ti spawnovao.Znaci ja cu sada otici u neku labaratoriju i izacicu iz igrice i ucicu dva minu pre i pravicu se gluv ko ti.Brate ne mozes ti da tu glumis nesto kada nas pet stoji unutru i govori ti da izadjes.Ja sam sklonio pusku da bi ti lepo rekao i ti si se pravio gluv i stiskao napad, ja sam izasao iz prostorije i oni su te ubili.I dolazis u odilu i sa balaklavom na glavi.I onda dolazi tvoj drugar koji drzi labaratoriju i pred adminom govori mom liku da je debil i vredja se tu.Ako vec dobijam ban neka ga dobijem sa razlogom a ne ovako ni kriv ni duzan.Ubili su me pred napad na laboratoriju droge.
Laboratorija droge se nalazi pored Kazina.
Sve se vidi na snimku.
Kakva odluka je doneta?Nakon pregledanih dokaza recicu da si najebo hvala
Care usao si u igricu 2 minuta pre eventaFear rp, odbijanje rpa?
15 minuta pre OC eventa ne sme niko da me ubije niti smeju da me pucaju i prete u GZ.
Care usao si u igricu 2 minuta pre eventa