Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana Biografija | Drasko Black | 11148

Rejected
Status
Not open for further replies.

Drasko

Player
Player
Joined
Feb 10, 2022
Messages
205
Ime: Drasko Black
Pol: Muski
Starost: 33 godina
Mesto Rodjenja: Beograd
Otac: Miki Hugovic
Majka: Mia Tracer
Visina i težina: 187cm / 85kg
Vrsta tela: Srednje gradje, srednje fizicke spremnosti
Boja ociju: Braon
Boja kose: Bela
Tetovaže: Ima
Poreklo: Srbija
Prednosti: Snalazljiv, pametan
Slabost: Kratak sa zivcima

Životna prica:

Draško je rodjen 1990. godine u malom mestu pored Beograda. On je od detinjstva bio problematican i voleo je da upada u tuče. Imao je problematične roditelje koji su se često svadjali. Kada je napunio 18 godina odlučio je da se preseli u Ameriku u mali grad pod imenom Los Santos. Zbog svoje snalažljivosti, brzo uspeva sebi da nadje posao kao ulični prodavac hrane i polako staje na noge. Njegov problematični život se menja iz korena i kupuje stan u centru grada. To se jednog dana menja kada ga članovi bande zaustavljaju na putu do kuće i traže novac od njega. Zbog svog dobrog razmišljanja i snalažljivosti on uspeva da im pobegne. Ta informacija stiže do šefa bande i on odlučuje da ga pozove da im se pridruži. Pošto mu je bio potreban brzi novac, on odlučuje da prihvati ponudu i postaje član bande. Zajedno sa svojim novim prijateljima počinje da pljačka manje lokale i radnje. Njegov novi život postaje sve uspešniji i zaradjuje dosta novca. On počinje da se drogira zbog stresa da će ga uhvatiti policija. To se jednog dana i dešava, 2 policiska službenika ga hvataju i odvode u stanicu. Kada su ga odveli u stanicu, pojavljuju se 2 FIBova agenta koji mu obećavaju slobodu ako postane njihov doušnik. Da bi izbegao zatvor, Draško prihvata ponudu i postaje doušnik FIBa. Zbog dobro obavljenog posla, agenti fiba odlučuju da ga zaposle i postaje stalni član Fib-a.

Priča o karijeri:

Draško zbog dobro obavljenog posla postaje stalni član FIB-a, ali uz to je i dalje vezan za svoju bandu. Draško zbog stresa da će ga njegovi stari prijatelji uhvatiti počinje da koristi drogu kako bi se umirio. On postaje sve bolji i bolji u svom poslu i polako napreduje. Njegove veštine sa oružijem postaju sve bolje i bolje. Zbog njegove posvećenosti i njegovog truda Draško dolazi do pozicije asistenta direktora FIB-a. Njegov strah da će biti provaljen je sve veći, zato počinje da uzima drogu u većim količinama. Draško je do dan danas korumpiran ali je lojalan FIBu i svojim kolegama!

Mogućnosti:
  1. Draško moze da veže, vuče, ubaci i izbaci iz kola, pretraži(sa bilo koje strane)otvara pda itd.. sa jednom rukom (ne puškom).
  2. Draško može ući u bandu ili kriminalnu porodicu, saradjivati sa njima i raditi bilo šta radi prikupljanja dokaza.
  3. Draško je u stanju da uvek ide 1v2 zbog svog iskustva u FIB-u.
  4. Draško može voziti svaki Off-Road auto do 50km/h zbog svog iskustva.
  5. Draško moze polomiti skrvenu kamericu kolegi ako ga uhvati u korupciji.
  6. Draško moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti svo legalno i ilegalno oružije ( Heavy sniper,Light Machine Gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije.
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,024
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom