Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Velicanje tragedije/38979(For Mujo or Abraham🩵)

Status
Not open for further replies.
Your ID
39764
Players nickname
Vuk Jovvanoviccc
Suspect ID
38979
Date of violation
Oct 22, 2023
Time of violation
19;41
Proofs
https://youtu.be/lSpKDGUgH_c?si=XzXKAzHs7p9bShhf

BiGru

Player
Player
Ja u nijednom trenutku nisam spomeno godinu tog datuma godina je mogla biti npr 2020 tako da ja zapravo nisam velicavo tragediju nego sam reko random datum bez godine desavanja.

Vuk21

Player
Player
Ja u nijednom trenutku nisam spomeno godinu tog datuma godina je mogla biti npr 2020 tako da ja zapravo nisam velicavo tragediju nego sam reko random datum bez godine desavanja.
Ne izvalaci se svi znamo na sta si mislio zato sto zgrada IAA i zgarda FIB lice jedan na drugu ko one dve zgrade tako da je tot to .Moliim da se svaki naredni OFF-TOPICI kaznE hvla!

BiGru

Player
Player
Ja zgradu IAA nisam spomeno to je on spomeno, i sta ako ja sam napisem datum npr 18.11 i ne stavim godinu jel to isto velicanje tragedije?

Mile Kosilica

Player
Player
Sve se vidi u pov lik velica tragediju koja se desila u USA i poginulo mnogo ljud,to me je jako potreslo zato sto imam druga koj je odatle.Molim Administraciju da rese ovo,Hvala!
dobit ce mute za offtopic i to je to nema pravila velicanja tragedije

Vuk21

Player
Player
dobit ce mute za offtopic i to je to nema pravila velicanja tragedije
Ima kada je bilo PURGE i neko je reko nešto za K.K. i dobio je ban(trajna zabrana) tako da nemoj molim te.

Radel

CZBG
Player
Ti si decko debilcina
Sve se vidi u pov lik velica tragediju koja se desila u USA i poginulo mnogo ljud,to me je jako potreslo zato sto imam druga koj je odatle.Molim Administraciju da rese ovo,Hvala!

Vuk21

Player
Player
vuki sinko skidaj ovo smeju se ljudi, javi mi se danas da ti odrzim obuku kako biti forum ratnik.
Čika Mone mene to nedotiče što me vređaju to je njihova kultura koju su poneli od kuće,ovo je ozbiljno sta je rekao i ovo mora da se kazni.A za obuku hvala na ponudi,cao!

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Svaki sledeci offtop bit ce kaznjen

Svaki vid vrjedjanja do sada kao i od sada bit ce kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom