By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne izvalaci se svi znamo na sta si mislio zato sto zgrada IAA i zgarda FIB lice jedan na drugu ko one dve zgrade tako da je tot to .Moliim da se svaki naredni OFF-TOPICI kaznE hvla!Ja u nijednom trenutku nisam spomeno godinu tog datuma godina je mogla biti npr 2020 tako da ja zapravo nisam velicavo tragediju nego sam reko random datum bez godine desavanja.
rispekt, isto mislimoŽalba ce biti odbijena
Žalba nema veze sa vezom, ti si idiot i sumnje u to nema
Molim da se kazni bl na forum acauntu i ban 7 dana ig zbog occ vređanja hvalaŽalba ce biti odbijena
Žalba nema veze sa vezom, ti si idiot i sumnje u to nema
Bravo!Daleko ćeš ti dogurati.Sta ti kacis decko idi ubi se
dobit ce mute za offtopic i to je to nema pravila velicanja tragedijeSve se vidi u pov lik velica tragediju koja se desila u USA i poginulo mnogo ljud,to me je jako potreslo zato sto imam druga koj je odatle.Molim Administraciju da rese ovo,Hvala!
Ima kada je bilo PURGE i neko je reko nešto za K.K. i dobio je ban(trajna zabrana) tako da nemoj molim te.dobit ce mute za offtopic i to je to nema pravila velicanja tragedije
Sve se vidi u pov lik velica tragediju koja se desila u USA i poginulo mnogo ljud,to me je jako potreslo zato sto imam druga koj je odatle.Molim Administraciju da rese ovo,Hvala!
vuki sinko skidaj ovo smeju se ljudi, javi mi se danas da ti odrzim obuku kako biti forum ratnik.Sve se vidi u pov lik velica tragediju koja se desila u USA i poginulo mnogo ljud,to me je jako potreslo zato sto imam druga koj je odatle.Molim Administraciju da rese ovo,Hvala!
Čika Mone mene to nedotiče što me vređaju to je njihova kultura koju su poneli od kuće,ovo je ozbiljno sta je rekao i ovo mora da se kazni.A za obuku hvala na ponudi,cao!vuki sinko skidaj ovo smeju se ljudi, javi mi se danas da ti odrzim obuku kako biti forum ratnik.
Čika vuče imate dvanaest godina, smirite seČika Mone mene to nedotiče što me vređaju to je njihova kultura koju su poneli od kuće,ovo je ozbiljno sta je rekao i ovo mora da se kazni.A za obuku hvala na ponudi,cao!
"Mislim da sam pao u depresiju zbog zavrsetka fib mandata" "Zeli vam ugodan ostatak zivota vas uplakani kolega vuk"Bravo!Daleko ćeš ti dogurati.