Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29769
Players nickname
Alex Morningstar
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/502353/#post-1830390

Alex Morningstar

Player
Player
Pozdrav Abrahame,

Ovim putem saljem molbu za moguci unban,
Kao sto sam i do sad rekao, zao mi je, nista namerno nije bilo zloupotrebljavano,
Zelim da se pozovem na svoje dosadanje ulozeno vreme na poboljsavanje RP situaciju na serveru i ulozenog vremena, te molim da mi ostane mogucnost dalje igre na serveru jer nakon sto izgubim sve sto sam stico ovo vreme, nemam vise ni smisla igrati dalje,

Jos jednom se izvinjavam i molim za unvan,

Svako dobro,

Bankman

Player
Player
Pozdrav Abrahame,

Kao sto sam i do sad rekao, zao mi je, nista namerno nije bilo zloupotrebljavano,
Zelim da se pozovem na svoje dosadanje ulozeno vreme na poboljsavanje RP situaciju na serveru i ulozenog vremena, te molim da mi ostane mogucnost dalje igre na serveru jer nakon sto izgubim sve sto sam stico ovo vreme, nemam vise ni smisla igrati dalje,

Svako dobro,
Kako Te nije sram več 5 žalba ti je odbijena i ti dalje šalješ za unban?
Samo radis spam na forumu i posla
Adminima..
Svaki dan šalješ unban appeal..
Ti treba da dobiješ ban na Forumu za SPAM unban appeal.

Piso si 2x puta Abrahamu odbijeno
Pisao si Mazhoru odbijeno
Pisao si na Eng Serveru odbijeno plus warn si dobio.
Pisao si Muji Odbijeno
Sad opet ponavljaš žalbu..
ne snimaš sve slojeve i plus
si pao PC check imao si nedozvoljene Software što Krši pravila GrandRp-a..
I dalje tražiš unban..
Bezobrazan si čovjek koj ne poštiva
Zakon servera i plus Odluku najvećeg Admina na GrandRS (Abrahama i Muju)

Zaslužuješ Ban na forumu.

Bankman

Player
Player
Pozdrav Abrahame,

Svako dobro,
I plus im pretiš ako te unbanaju pre nego što izgubiš sve.. Nećeš više igrat na serveru..
Ko da grand ne može bez tebe..
Ti si prekršio 2 velika pravila.
Ljudi kršu po jedan pa nema ništa od unbana..
Treba da se sramiš malo što pretiš GranduRS-a

Filip Hugo

Player
Player
Smatram da bih trebao da se oglasim.Ne administraciji zato sto u to vise ne zalazim, jer od toga nema nista. Oglasavam se zbog igraca na ovom serveru. Alex je lik koji je navodno nesto uradio za ovaj server, predstavlja se kao neki heroj. Ja sam banovan za G.P. 1.3 jer je on skeman za 80mil. Nakon cega su mu te pare i vracene, sto naravno nije dozvoljeno a nije ni fer prema ostalim igracima. Karma je cudo, sve mu se vratilo samo zato sto se proseravao po forumu i glumio kako ga nista ne zanima.

Filip Hugo

Player
Player
Smatram da bih trebao da se oglasim.Ne administraciji zato sto u to vise ne zalazim, jer od toga nema nista. Oglasavam se zbog igraca na ovom serveru. Alex je lik koji je navodno nesto uradio za ovaj server, predstavlja se kao neki heroj. Ja sam banovan za G.P. 1.3 jer je on skeman za 80mil. Nakon cega su mu te pare i vracene, sto naravno nije dozvoljeno a nije ni fer prema ostalim igracima. Karma je cudo, sve mu se vratilo samo zato sto se proseravao po forumu i glumio kako ga nista ne zanima.

Mile Kosilica

Player
Player
Pozdrav Abrahame,

Svako dobro,
Buraz vec 5 zalbi su ti odbili sta ti oces vise

Pablos

Long live King Von
Player
ne razumem sta ovde jebete lika imao je nedozvoljeni software, pa ajde vi pc check pa da vidimo imate li tinytask, autoclicker reduxe i ostale gluposti. Lik nije nikakvu stetu vama naneo,nije prekrsio nijedno pravilo sto bi vama skodilo, nije vas skemo niti nista, sta serete po replyovima

Bankman

Player
Player
ne razumem sta ovde jebete lika imao je nedozvoljeni software, pa ajde vi pc check pa da vidimo imate li tinytask, autoclicker reduxe i ostale gluposti. Lik nije nikakvu stetu vama naneo,nije prekrsio nijedno pravilo sto bi vama skodilo, nije vas skemo niti nista, sta serete po replyovima
Boga mi dobro se razumjes u te stvari..
Tebi treba isto PC check!

A što prdiš Brate? .. Do Zampe ti smrdi!

Kako nije ništa prekršio..
Prekršio dva Velika Prava Servera.
Eto ako mu se igra nek Ulazi sa Twink
Pa nek roleplaya kako on kaže.
Psuje nam hleb i boga u njegovom Roleplayu..

Treba da se srami 6ta žalba mu je ova..
Nema Respekta prema Abrahamu i Muji.

Mile Kosilica

Player
Player
Radi njega sam bio blacklistan iz svake organizacije u grandu i sjebao mi je roleplay skroz, takodjer i kao admin me jebao uvjek tako da imam ga razlog mrzit, nije samo jer je on pao pc check

Pablos

Long live King Von
Player
Boga mi dobro se razumjes u te stvari..
Tebi treba isto PC check!

A što prdiš Brate? .. Do Zampe ti smrdi!

Kako nije ništa prekršio..
Prekršio dva Velika Prava Servera.
Eto ako mu se igra nek Ulazi sa Twink
Pa nek roleplaya kako on kaže.
Psuje nam hleb i boga u njegovom Roleplayu..

Treba da se srami 6ta žalba mu je ova..
Nema Respekta prema Abrahamu i Muji.
a bravo brate prvo nisam zampa, a drugo sta seres ovde, pokusavas nesto da se uvlacis abrahamu i muji ili sta, kazes dva velika pravila prekrsio koj te tebe boli kurac, seres ovde da te mujo primeti kako se ti nesto zalazes ovde za prava molim te napusti si ceo server

Bankman

Player
Player
a bravo brate prvo nisam zampa, a drugo sta seres ovde, pokusavas nesto da se uvlacis abrahamu i muji ili sta, kazes dva velika pravila prekrsio koj te tebe boli kurac, seres ovde da te mujo primeti kako se ti nesto zalazes ovde za prava molim te napusti si ceo server
A jbg nije tebi nitko kriv što si Banovan i plačeš za unban ko ovaj tvoj Zampaš..
Vidi se da ste ista kategorija.. Da idete protiv pravila servera da kršite pravila i na kraju se pravite ko da nije ništa..
pišeš *Nije ni jedno pravilo kršio koj bi vama škodilo*.. E tu se vidi po vašem bi uništili ovaj preljep projekt.. Kad nebi bili kažnjeni za vaše kršenje pravila.
Postalo bi Texas ovde.

Hvala bogu da imamo gospodina Abrahama i Muju ovjde koji znaju da vode jako precizno i jako lijepo GrandRS server.

Pablos

Long live King Von
Player
A jbg nije tebi nitko kriv što si Banovan i plačeš za unban ko ovaj tvoj Zampaš..
Vidi se da ste ista kategorija.. Da idete protiv pravila servera da kršite pravila i na kraju se pravite ko da nije ništa..
pišeš *Nije ni jedno pravilo kršio koj bi vama škodilo*.. E tu se vidi po vašem bi uništili ovaj preljep projekt.. Kad nebi bili kažnjeni za vaše kršenje pravila.
Postalo bi Texas ovde.

Hvala bogu da imamo gospodina Abrahama i Muju ovjde koji znaju da vode jako precizno i jako lijepo GrandRS server.
au druze koliko si ti glup. Pa dal je moguce da moz da budes toliko debil da se uvlacis u bulju abrahamu i muji svaki moguci komentar, druze pogledace zalbu a ne tvoje komentare tako da neces dobiti nikakvu nagradu od njih time sto im se uvlacis 7 replyova za redom molim te napusti si celu ovu zalbu

Pablos

Long live King Von
Player
Postalo bi Texas ovde.

i banovan sam zbog toga sto nisam znao pravila rpa uopste kada sam usao na server nisam ja tu nista kriv po akauntu ti se vidi da si tu na grandu 15 dana, ja sam godinu dana vise od tebe tu, i odma ti mogu reci da ti se uvlacenje u dupe abrahamu i muji nece nista doneti evo odma da ti kazem to

Mile Kosilica

Player
Player
Doslovno lik je odvratan, uvjek me je kaznjavao za sve i 0 razuma je imao za mene, isto kao i admin uvjek me slao i target specao, svakako si pao pc check pa ono

Status
Not open for further replies.
Top Bottom