Sve se vidi u POVu kako zaustavljaju EMS tokom intervencije i gase motor te nam broje da izadjemo iz auta TOKOM INTERVENCIJE.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Verujem onda i da cete objasniti zasto jurite ems koji ide pod rotacijom na intervencijuPostavljam POV kako Vas jurimo gde ti i taj tvoj doticni drugar radite CL nakon sto ste pokusali da pobegnete
Ja klk vidim stakla na G klasi su zatamljena kako ti znas ko je unutra kad si tako pametanTakodje curator ima dokaze da taj James Horney ima poternicu a clan EMSa je, Sanjilo Popilic ima zatvorske kazne.
A postavicu i snimak gde ste pobegli od SAHPa kada sam Vam rekao da dodjete ovamo jer sam ti nasao GOV oruzje. Gde ste posle toga ti i ovaj doticni drugar krenuli da bezite, nakon ovoga sam otisao u EMS i zatrazio da dobijete otkaz radi korupcije i da budete privedeni kroz IC.Verujem onda i da cete objasniti zasto jurite ems koji ide pod rotacijom na intervenciju
Svaka cast za dokaze ,a samo me jos uvek zanima kako ti znas ko se nalazi u G klasi kad vec oces da resis ICEvo ovde slike gde si na poternici
Mislim da department nema nikakve veze sa ovom rp situacijomPonasanje na departmentu takodje
I to cu da okacim kako bezite iz SAHPa odmah sam javio na radio da jure Crvenu G klasu koja je ovde na kraju zaustavljena gde ste vi uradili CL, a vidimo da Vam je poslato obavestenje da stanete.Svaka cast za dokaze ,a samo me jos uvek zanima kako ti znas ko se nalazi u G klasi kad vec oces da resis IC
Poslali ste jednom mi smo stali i rekli da imamo intervenciju da ste poslali vise puta znali bi smo da se odonosi na nasI to cu da okacim kako bezite iz SAHPa odmah sam javio na radio da jure Crvenu G klasu koja je ovde na kraju zaustavljena gde ste vi uradili CL, a vidimo da Vam je poslato obavestenje da stanete.
Tako da lagano, znamo da ti pokusavas da nabijes Warn SAHPu ali da kazem odmah, u SAHP-u su disciplinovani momci tako da neces uspeti.
Da li je ovo ista g koja je uradila 6.4?Sve se vidi u POVu kako zaustavljaju EMS tokom intervencije i gase motor te nam broje da izadjemo iz auta TOKOM INTERVENCIJE.
ne znam momci ako imate pov za 6.4 vi kacite pa ce admini utvrditi da li je ista G klasaDa li je ovo ista g koja je uradila 6.4?
Jesmo okacili smo dobili ste za 6.4ne znam momci ako imate pov za 6.4 vi kacite pa ce admini utvrditi da li je ista G klasa
Pa eno prihvacena zalba hahahahane znam momci ako imate pov za 6.4 vi kacite pa ce admini utvrditi da li je ista G klasa
Najjaci su voze sa puskom u ruci, uradili latinicu idt...