Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37948
Players nickname
Sanjilo Popilc
Suspect ID
8464,39347,37238
Date of violation
Oct 25, 2023
Time of violation
20:25
Proofs
https://youtu.be/cs4fu5GzXQY?si=rMOEbsmv70AwKJY8

Sanjilo Popilic

Player
Player
Sve se vidi u POVu kako zaustavljaju EMS tokom intervencije i gase motor te nam broje da izadjemo iz auta TOKOM INTERVENCIJE.

Paca Vice

Player
Player
Postavljam POV kako Vas jurimo gde ti i taj tvoj doticni drugar radite CL nakon sto ste pokusali da pobegnete.

Paca Vice

Player
Player
Takodje curator ima dokaze da taj James Horney ima poternicu a clan EMSa je, Sanjilo Popilic ima zatvorske kazne.

Paca Vice

Player
Player
Verujem onda i da cete objasniti zasto jurite ems koji ide pod rotacijom na intervenciju
A postavicu i snimak gde ste pobegli od SAHPa kada sam Vam rekao da dodjete ovamo jer sam ti nasao GOV oruzje. Gde ste posle toga ti i ovaj doticni drugar krenuli da bezite, nakon ovoga sam otisao u EMS i zatrazio da dobijete otkaz radi korupcije i da budete privedeni kroz IC.

Paca Vice

Player
Player
Dokaz gde si uradio CL i gde si izvadio oruzje gde ovo sto sam rekao potvrdjuje moj deo price.

Paca Vice

Player
Player
Svaka cast za dokaze ,a samo me jos uvek zanima kako ti znas ko se nalazi u G klasi kad vec oces da resis IC
I to cu da okacim kako bezite iz SAHPa odmah sam javio na radio da jure Crvenu G klasu koja je ovde na kraju zaustavljena gde ste vi uradili CL, a vidimo da Vam je poslato obavestenje da stanete.
Tako da lagano, znamo da ti pokusavas da nabijes Warn SAHPu ali da kazem odmah, u SAHP-u su disciplinovani momci tako da neces uspeti.

Limrex Haze

Player
Player
I to cu da okacim kako bezite iz SAHPa odmah sam javio na radio da jure Crvenu G klasu koja je ovde na kraju zaustavljena gde ste vi uradili CL, a vidimo da Vam je poslato obavestenje da stanete.
Tako da lagano, znamo da ti pokusavas da nabijes Warn SAHPu ali da kazem odmah, u SAHP-u su disciplinovani momci tako da neces uspeti.
Poslali ste jednom mi smo stali i rekli da imamo intervenciju da ste poslali vise puta znali bi smo da se odonosi na nas
Takodje je tamo bilo vise vozila kako se vidi u snimku kako mi mozemo da znamo da vi jurite bas nas. Druga stvar od tog desavanja ispred sahpa je proslo 30 minuta kako ti mozes da znas da li iste osobe voze tu G klasu. PS proveri opet te tvoje disciplinovane momke posto ima onih koji bi za 500K nabili warn sahp-u

Status
Not open for further replies.
Top Bottom