Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37948
Players nickname
Sanjilo Popilc
Suspect ID
8464,39347,37238
Date of violation
Oct 25, 2023
Time of violation
20:25
Proofs
https://youtu.be/cs4fu5GzXQY?si=rMOEbsmv70AwKJY8

Limrex Haze

Player
Player
Najjaci ste i vi prepoznajte ljude preko zatamljenih stakala ,ali to su disciplinovani momci vidi se da svi znaju pravila narucito zamenik lidera koji prvi treba da bude uzor za ostale clanove

barkos

Player
Player
Ne vidim samo zasto bi Mujo imao neke veze sa ovom situacijom cinjenica je da vi nemate nikakav dokaz za 6.4 zato sto ga nije ni bilo ako imate bilo kakve optuzbe protiv nas gde krsimo pravila vi kacite
Eto sta ti pricas, IMAMO dokaz za 6.4

Paca Vice

Player
Player
Za 9 minuta stize snimak cele situacije, gde je raspisana poternica za tu G klasu i gde ti i tvoj doticni imate dosije.

Limrex Haze

Player
Player
Za 9 minuta stize snimak cele situacije, gde je raspisana poternica za tu G klasu i gde ti i tvoj doticni imate dosije.
jedva cekam da vidim vreme na tom snimku gde ce se jasno videti da se mi pola sata posle cele te situacije vozimo u toj g klasi i opet kazem ti nikako ne mozes da znas da smo mi unutra dok nas ne zaustavis sto ti naravno uradio nisi nego si jednom poslao da stanemo i odma posle si nam ugasio motor to dovoljno govori u vasem roleplay-u

Aki Lazic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Dostavite POV cele situacije. Rok 12h.​

barkos

Player
Player
jedva cekam da vidim vreme na tom snimku gde ce se jasno videti da se mi pola sata posle cele te situacije vozimo u toj g klasi i opet kazem ti nikako ne mozes da znas da smo mi unutra dok nas ne zaustavis sto ti naravno uradio nisi nego si jednom poslao da stanemo i odma posle si nam ugasio motor to dovoljno govori u vasem roleplay-u
Ovo postaje interesantno 😂

Sanjilo Popilic

Player
Player
evo izvolite dulji POV U kojem se vidi kako su djecaci iz SAHPa kako njihov nadredeni kaze "disciplirani".

Marko Keksic

Player
Player
Povodom ove situacije….
𝐌𝐨𝐣𝐢 𝐳𝐚𝐩𝐨𝐬𝐥𝐞𝐧𝐢 𝐬𝐮 𝐤𝐚ž𝐧𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐤𝐚𝐨 𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚! 𝐒𝐦𝐚𝐭𝐫𝐚𝐦 𝐝𝐚 𝐨𝐯𝐝𝐣𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚 𝐝𝐚 𝐬𝐞 𝐳𝐚𝐯𝐫š𝐢 𝐬𝐯𝐚 𝐫𝐚𝐬𝐩𝐫𝐚𝐯𝐚 𝐭𝐞 𝐝𝐚 𝐄𝐌𝐒 𝐢 𝐒𝐀𝐇𝐏 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐧𝐮 𝐮 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐨𝐦 𝐨𝐝𝐧𝐨𝐬𝐮 𝐝𝐚 𝐳𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐨𝐯𝐨 𝐢 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐦𝐨 𝐝𝐚𝐥𝐣𝐞….
𝐒 𝐩𝐨š𝐭𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞𝐦:
𝐄𝐦𝐬 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫

Aki Lazic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Na dostavljenom POV-u nema dokaza da je EMS isao na intervenciju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom