Jeste sigurni da ste pogodili pravi ID posto ja to ne mogu da nadjemJesmo okacili smo dobili ste za 6.4
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jeste sigurni da ste pogodili pravi ID posto ja to ne mogu da nadjemJesmo okacili smo dobili ste za 6.4
To je tvoj problem prijatelju, molim Muju Simbu da reši slučaj hvala. Mujo SimbaJeste sigurni da ste pogodili pravi ID posto ja to ne mogu da nadjem
Ne vidim samo zasto bi Mujo imao neke veze sa ovom situacijom cinjenica je da vi nemate nikakav dokaz za 6.4 zato sto ga nije ni bilo ako imate bilo kakve optuzbe protiv nas gde krsimo pravila vi kaciteTo je tvoj problem prijatelju, molim Muju Simbu da reši slučaj hvala. Mujo Simba
Eto sta ti pricas, IMAMO dokaz za 6.4Ne vidim samo zasto bi Mujo imao neke veze sa ovom situacijom cinjenica je da vi nemate nikakav dokaz za 6.4 zato sto ga nije ni bilo ako imate bilo kakve optuzbe protiv nas gde krsimo pravila vi kacite
Vi ako imate kaciteEto sta ti pricas, IMAMO dokaz za 6.4
Ovaj brt j**e maloVi ako imate kacite
jedva cekam da vidim vreme na tom snimku gde ce se jasno videti da se mi pola sata posle cele te situacije vozimo u toj g klasi i opet kazem ti nikako ne mozes da znas da smo mi unutra dok nas ne zaustavis sto ti naravno uradio nisi nego si jednom poslao da stanemo i odma posle si nam ugasio motor to dovoljno govori u vasem roleplay-uZa 9 minuta stize snimak cele situacije, gde je raspisana poternica za tu G klasu i gde ti i tvoj doticni imate dosije.
Ne znam sta ti znace ove zvezdice samo govorim realnu istinu sto znam da vas najvise boliOvaj brt j**e malo
Ovo postaje interesantnojedva cekam da vidim vreme na tom snimku gde ce se jasno videti da se mi pola sata posle cele te situacije vozimo u toj g klasi i opet kazem ti nikako ne mozes da znas da smo mi unutra dok nas ne zaustavis sto ti naravno uradio nisi nego si jednom poslao da stanemo i odma posle si nam ugasio motor to dovoljno govori u vasem roleplay-u
Evo disciplinovana gospoda iz sahpa su rekla da ce za 9 minuta dostaviti celu sitacijuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV cele situacije. Rok 12h.
i ja kazem, bice jos interesantniji vitaly kad bude saznao na kakav ste mu glup nacin nabili warnOvo postaje interesantno
Poštovani admine Aki, ova rasprava je izmedju nas. Pogledaj pov i odredi kaznu ali pre tog pogledaj za 6.4 ako znas sta je to. Hvala.Svaki naredni Offtopic bice kaznjen